Kuva: Fotolia

5 asiaa, jotka vain penkkiurheilijaan rakastuneet naiset tietävät - pystytkö samastumaan?

28.02.2017 20:30 - Senni Loikala

Penkkiurheilijan kanssa seurusteleminen on oma taiteenlajinsa. Miehesi tahtoo esimerkiksi matkustaa vain lomakohteisiin, joissa hän pääsee seuraamaan huippu-urheilua paikan päältä.

Urheilua tiivisti seuraavat miehet ovat usein oma lajinsa ja heidän kanssaan seurustellessa naiset kohtaavat täysin uudenlaisia tilanteita ja haasteita. Listasimme alle muutaman tilanteen, jotka ovat takuulla tuttuja monelle penkkiurheilijaan rakastuneelle naiselle.

1) Näytät kumppanisi mielestä yhtäkkiä vastustamattoman viehättävältä ja suloiselta, kun sovitat päällesi hänen suosikkijoukkueensa fanivaatteita. Hän jopa toivoo, että ostaisit jonkin fanituotteen itsellesi - olethan se ylläsi kuin uudestisyntynyt jumalatar.

2) Joudut tottumaan siihen, että kömmit yksin parisänkyynne nukkumaan. Monet ottelut tulevat myöhään ja kultasi valvoo vaikka väkisin nähdäkseen ne alusta loppuun. Sinulle onkin tullut tutuksi hänen silmänsä, joiden pikkiriikkisistä rakosista hän seuraa sohvalla urheilua - taisteleehan hän samalla nukahtamista vastaan.

3) Miehesi on kuin seitsemännessä taivaassa, kun hän löytää ympärilleen toisia penkkiurheilua rakastavia ystäviä. Tällöin poikien illat sporttibaarissa urheilua katsoen ovat hänelle jo sellaista herkkua, ettet tohdi valittaa, vaikka olisit toivonut viettävänne yhteistä aikaa samana iltana.

4) Jostakin syystä urheilun katsominen ja olut kuuluvat samaan lauseeseen varsin usein. Kun kuulet tölkin napsahtavan auki, tiedät, että pelin alkuvihellys on pian käsillä. Jos kultasi on seurannut ottelua baarista käsin, ei ole tavatonta, että hän tulee joskus pienessä sievässä kotiin.

5) Kun matkakuume iskee teihin, joudutte suunnittelemaan lomakohteenne sen mukaan, millainen urheiluanti määränpäässä on. Kumppanisi tahtoo reissata vain paikkoihin, joissa hän pääsee seuraamaan huippu-urheilua kerrankin paikan päältä.

Kerroimme vastikään, mitä asioita naiset uskaltavat tehdä vain pitkässä parisuhteessa. Pääset juttuun tästä.

Lue myös: Tutkija: Miesten ystävyydelle on elintärkeää päästä oluelle yhdessä

Kilpailut

Uusimmat