Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Asiat, joita teemme rakastuessamme

13.03.2017 21:15 - Reija Saarinen

Muutamia merkkejä kannattaa tarkkailla, jos miettii sitä, onko kumppani rakastumassa.

Mistä tietää sen, onko mies rakastumassa sinuun? Tähän kysymykseen kertoo vastauksen Elite Daily, joka kokosi sivuilleen miesten itsensä kertomia merkkejä.

Miesten mukaan muun muassa puheluiden soittaminen on varma merkki siitä, että mies todella on rakastumassa kumppaniinsa. Mutta mitä kaikkea muuta kannattaa tarkkailla?

1. Hän soittaa sinulle

Kun mies soittaa sinulle, on hän todellakin kiinnostunut. Tämä kertoo nimittäin siitä, että hän haluaa kuulla äänesi ja päästä näin ollen syvemmälle keskustelun tasolle.

2. Hän järjestää sinulle aikaa

Jos hän kyselee suunnitelmiasi, ja on jopa valmis muuttamaan omiaan sinun vuoksesi, on hän melko varmasti rakastumassa sinuun. Ajan järjestäminen kertoo nimittäin siitä, että hän haluaa olla kanssasi niin paljon kuin mahdollista.

3. Hän avautuu sinulle

Jos mies avautuu sinulle elämästään, myös niistä huonoista kokemuksista, on hän todella kiinnostunut. Tällä tavoin hän haluaa avata elämäänsä sinulle tarkemmin ja on valmis myös paljastamaan heikkoutensa.

4. Hän esittelee sinut perheelleen ja ystävilleen

Jos mies vie sinut tapaamaan perhettään tai ystäviään, on hän rakastumassa. Se kertoo siitä, että hän haluaa esitellä sinut itselleen tärkeille ihmisille, jotta hekin näkevät sen ihmisen, joka on vienyt hänen sydämensä.

5. Hän varmistaa sinun viihtyvyytesi

Jos mies on rakastumassa, on hänellä tapana tehdä asioita, joiden avulla hän voi turvata sinun olosi. Hän on valmis auttamaan jokaisessa tilanteessa ja valitsee myös illallispaikat sen mukaan, mistä sinä pidät.

Lue myös: Rakkaus ei ole satua - 5 tärkeää parisuhdeneuvoa

Lue myös: Onko hän elämäsi rakkaus? Ominaisuudet, joista tiedät

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat