Kuva: Fotolia

Mihin vuorokaudenaikaan miehet haluavat seksiä eniten? "Ovat myös silloin kaikista kiukkuisimpia"

23.03.2017 22:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

Tieteen mukaan miesten himokkuus selittyy nousseella testosteronitasolla.

Herätyskello soi aamulla ja pariskunta valmistautuu heräämään päivään. Nainen peittelee aamuhengitystään, mutta miestä ei kiinnosta. Hän suukottelee rakastaan ja haluaisi nauttia rakkaansa kanssa aamuseksin huumasta.

Monet saattavatkin miettiä sitä, miksi miehet tuntuvat olevan aina aamuisin erityisen himokkaita, olipa herätessään kuinka räjähtäneen näköinen tai vaikka aamuisin hengitys olisikin hieman pahan hajuinen.

Elite Daily -sivustolla kerrotaan, että tieteen mukaan miehen himokkuus aamuisin selittyy runsaalla testosteronitasolla.

Kun mies herää aamulla, hänen testosteronitasonsa ovat korkeammalla kuin missään muussa vaiheessa päivää. Tämä puolestaan tekee miehestä energisen, hieman aggressiivisen, kilpailuhenkisen ja nopean reagoimaan. Libidon eli seksuaalisen vietin kasvun vuoksi aamuseksi on miehen mielestä hyvä ajatus lähes aina.

Hurja testosteronin määrä aamulla tekee miehestä myös kärkkäämmän, eli he ovat silloin kaikista kiukkuisimpia. Aamuisin riitely on tämän vuoksi varsin tavallista. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Pariskunta harrasti seksiä parvekkeella - seuraukset kasvoivat hämmästyttävän suuriksi

Lue myös: Seksillä suuri vaikutus suhteen onnellisuuteen - positiivinen sivuvaikutus kestää jopa 48 tuntia

Lue myös: Miten pitkään seksi keskimäärin kestää? Tutkimus selvitti

Lue myös: Dominoiva, innokas vai lempeä? Katso mitä horoskooppimerkki kertoo seksielämästäsi

Kilpailut

Uusimmat