Kuva: Fotolia

Entiselle parhaalle ystävälleni: "Miksi jätit minut yksin?"

04.04.2017 13:15 - Rea Tallgren

Avoin kirje -sarjassa ihmiset kirjoittavat avoimesti ja rohkeasti asioista, jotka ovat jääneet sanomatta tai kuulematta.

"Muistan sen vuoden kun tapasimme ensimmäistä kertaa Imatralla, kun opiskelin ammattikoulussa. Meistä tuli läheiset lyhyessä ajassa. Meillä oli niin mukavaa ja hauskaa yhdessä. Sitten kun kaikki muuttui liian raskaaksi olit aina tukenani.

Vuodet kuitenkin muuttivat välimme. Emme enää nähneet, et enää vastannut puheluihin, saati viesteihin. Se oli minulle tosi iso paikka, enkä kestänyt sitä.

Se oli viimeinen asia minkä tarvitsin vetämään minut pohjalle synkkyyteen ja sieltä en pystynytkään ponnistamaan helposti takaisin ylös. Sain mielialalääkkeet ja muutin asuntolaan jossa sain parannettua itseni.

Nykyisin minulla menee paljon paremmin. Haluaisin kuitenkin tietää, mitä meille tapahtui? Olit ainoa jolle pystyin puhumaan ja olit ainoa valopilkku elämässäni. Miksi jätit minut yksin?

Terveisin, entinen paras kaverisi"

Lue aikaisemmat Avoin kirje -sarjan jutut tästä

Lähetä meille avoin kirjeesi osoitteeseen rea.haverinen@bauermedia.fi. Voicen toimitus pidättää oikeuden muokata kirjeitä ja päättää itse niiden julkaisusta. Julkaistut kirjeet julkaistaan aina nimettöminä.

Kilpailut

Uusimmat