Kuva: Fotolia

"Flirttaile ihmisille, joiden kanssa et aio harrastaa seksiä"

04.05.2017 18:45 - Senni Loikala

Netissä leviää kirjoitus, joka saattaa muuttaa käsityksesi flirttailemisesta. Aiotko kokeilla uudenlaista lähestymistapaa flirttailuun?

Huffington Post -lehti julkaisi kirjoituksen, joka saattaa muuttaa käsityksesi flirttailemisesta.

Usein ihmiset pitävät flirttailemista kaksinaamaisena, jos se ei ole lupaus ylitsepääsemättömästä seksuaalisesta kiinnostuksesta. Tällöin flirttailun odotetaan automaattisesti johtavan lähempään kanssakäymiseen, esimerkiksi lopulta seksin harrastamiseen, kerrotaan kirjoituksessa.

Jos flirtti ei täytä edellä mainittuja odotuksia, tuntee toinen osapuoli olonsa hämmentyneeksi ja nöyryytetyksi.

Kirjoituksen mukaan flirttailemista voi lähestyä myös toisesta näkökulmasta. Tällöin flirtti mielletään tärkeäksi sosiaaliseksi tilanteeksi, joka antaa varmuutta ja itseluottamusta molemmille osapuolille.

Hyvä flirtti syntyy ystävällisyydestä ja mielikuvitusta ruokkivasta jännityksestä, kerrotaan tekstissä. Sen tarkoituksena on vahvistaa toisen luottamusta siihen, että hänestä on helppoa pitää niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tällöin flirtin aloittajan tulee ymmärtää, mitkä ovat vastapuoliskon kaikista puoleensavetävimmät piirteet.

Hyvän flirtin tulee vakuuttaa vastapuolisko siitä, että flirttailija tahtoisi samaan sänkyyn tämän kanssa, mutta näin ei tule käymään. Yhtä tärkeää on myös, että vastapuolisko ymmärtää, ettei tämä johdu mistään hänen ominaisuuksistaan.

Kirjoituksen esittelemä käsitys flirttailusta mahdollistaa sen, että myös varatut henkilöt voivat vapaasti flirttailla keskenään - kunhan toista kunnioittava flirtti pidetään tiukasti irrallisena fyysisestä kanssakäymisestä. Tällöin flirtti on sallittua luonnollisesti myös tilanteissa, joissa osapuolet eivät olisi valmiita lähempään tuttavuuteen esimerkiksi suuren ikäeron, sukupuolen tai minkä tahansa muun asian vuoksi.

Miksi kyseinen lähestymistapa flirttailuun olisi sitten muita parempi? Kirjoituksessa painotetaan, ettei parasta seksissä useinkaan ole itse seksin harrastaminen. Parasta on monista se, että ihmiset hyväksyvät toisensa myös kaikista haavoittuvimmassa tilassa. Flirtillä voidaan välittää samanlaista hyväksyntää ilman seksin harrastamista tai kielletylle alueelle astumista.

Ja voihan flirttaileminen yksinkertaisesti olla hauskaa. Saatat huomata, että olet paljon vapautuneempi ihmisten kanssa ilman, että se koskaan saa sinua hyppäämään aidan toiselle puolelle.

Tiedätkö, mitkä asiat naisen elekielessä paljastavat, että hän on ihastunut? Pääset juttuun tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat