Kuva: Fotolia / Twitter

Isä haukkui tyttärensä huoraksi ja hylkäsi hänet - järkyttävät viestit shokeeraavat netissä

08.05.2017 14:15 - Senni Loikala

Anna-tyttären isä ei hyväksynyt tyttärensä tanssiaisparia tämän ihonvärin takia ja meni monien mielestä liian pitkälle vihansa takia.

Pienessä kaupungissa Yhdysvaltojen Arkansissa asuvan teini-ikäisen Anna Hayesin isälle oli liikaa, kun hänen tyttärensä osallistui koulun tanssiaisiin tummaihoisen tanssiparin, Phillipin, kanssa.

Isä oli nähnyt sosiaalisessa mediassa valokuvia, joissa Hayes poseeraa tanssiaispuvussaan Phillipin kanssa ilmeisesti koulun pihalla.  

Tämä sai isän katkaisemaan välinsä omaan tyttäreensä ja haukkumaan Hayesin äärimmäisen julmin ja satuttavin sanankääntein. Nyt isän ja Hayesin välinen viestinvaihto leviää netissä.

Taustaa 

Hayes asui lapsuudessaan yhdessä isänsä ja äitinsä kanssa, mutta hänen vanhempansa erosivat Hayesin ollessa varhaisnuori. Tuolloin Hayes muutti äitinsä kanssa pois isän luota ja välit isään muuttuivat etäisiksi.

Isä ei ollut koskaan peitellyt rasistisia ajatuksiaan, kertoo Hayes BuzzFeed-sivustolle.

- Hän oli aina avoimen rasistinen kanssani silloin, kun kasvoin samassa taloudessa hänen kanssaan, mutta en koskaan ymmärtänyt, mitä rasistina oleminen tarkoittaa, katsotaanhan lapsena maailmaa täysin eri tavalla, Hayes kertoo.

Hayesin mukaan hänen isänsä oli aiemmin uhannut, että tämä katkaisisi välit tyttäreensä, jos tytär alkaisi tapailla tummaihoista miestä.

Isän jyrkät näkemykset loukkaavat Hayesia myös siksi, että hänen puolisiskonsa äidin puolelta on kaksirotuinen.

Viestit järkyttävät netissä

Lue alta Hayesin ja tämän isän vapaasti suomennettu viestinvaihto, joka leviää netissä.

Isä: "Suhteemme oli tässä. En aio tulla valmistujaisiisi. Enkä aio myöskään maksaa opintojasi. Mene elämään neek*reiden kanssa."

Hayes: "Menin tanssiaisiin tummaihoisen pojan kanssa, sekö on ongelma. Rasistista."

Isä: "Kyllä. Olet kuollut minulle. Älä koskaan enää ota minuun yhteyttä, tämä oli tässä. Mene ja ole v*tun huora, mutta älä sotke minua siihen. Katkaisen puhelinyhteytesi maanantaina. Et voi tehdä näin, katkaisen välini sinuun."

Hayes: "En ole tehnyt mitään väärin."

Katso alta yksi sosiaaliseen mediaan ladattu kuva Hayesistä ja Phillipistä. Kuvien näkeminen sai isän hylkäämään tyttärensä.

(kuva: Twitter)

Uutisoimme aiemmin miehestä, joka tahtoi kasvoihin ottamastaan jengitatuoinnista eroon. Tatuoijan reaktio miehen toiveeseen herätti ihastusta nettikansassa. Pääset juttuun tästä.

Lähde: BuzzFeed

Kilpailut

Uusimmat