Kuva: Fotolia

Missä iässä ihminen harrastaa elämänsä parasta seksiä? Vastaus saattaa yllättää

12.05.2017 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Ikääntyminen saattaa tuoda mukanaan muun muassa paremman seksielämän.

Daily Star uutisoi tutkimuksesta, jonka tulos kiinnostaa varmasti ihmisiä iästä riippumatta. Kyseisessä selvityksessä saatiin nimittäin jonkinlainen vastaus kysymykseen: Missä iässä ihminen harrastaa elämänsä parasta seksiä?

Kyselytutkimuksen mukaan näyttää siltä, että ikä tuo mukanaan myös nautintoa. Suurin osa vastaajista oli nimittäin sitä mieltä, että parasta seksi on ollut 46 vuoden iässä. Tulos saatiin tietenkin kyselemällä ihmisiltä, jotka olivat iältään 50-60 vuoden välissä.

Samassa tutkimuksessa selvisi myös se, että sveitsiläiset näyttävät olevan kaikista tyytyväisimpiä omaan seksielämäänsä. Myös espanjalaiset ja italialaiset kertoivat olevansa nauttivansa omastaan. Suomalaisten sijoituksesta ei ole tässä kyselyssä tietoa.

Tulosten valossa näyttää siis siltä, että ikääntymistä pelätään usein ihan suotta. Se saattaa nimittäin viedä parisuteen ihan uudelle tasolle.

Haluttomuus on myös yleinen ongelma parisuhteissa. Olemme aiemmin uutisoineet syistä, jotka saattavat johtaa siihen, että seksi ei kiinnosta. Nuo syyt pääset katsomaan täältä.

Lue myös: Tee seksielämästäsi tyydyttävämpää: Seksi paranee tutkitusti ajatuksen voimalla

Lue myös: Miten pitkään seksi keskimäärin kestää? Tutkimus selvitti

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat