Kuva: Fotolia

"Kärsimme kamalista jalkakivuista" - Asiat, jotka jokainen kaaso toivoo morsiamen ottavan huomioon!

15.06.2017 21:15 - Katariina Auvinen

Vaikka morsian ja sulhanen ovatkin hääpäivän päätähdet, ei kaasojakaan pidä unohtaa tärkeänä päivänä. Ota vinkit talteen!

Kaason tehtävä on aina kunnia. On erityislaatuinen tilaisuus jakaa tärkeimmän ystävän päivä aitiopaikalta. Kaason tehtävänä on tukea morsianta häätaakan alla ennen häitä ja olla läsnä hääpäivänä. Yleensä kaasot vielä valmistelevat polttareiden lisäksi häihin puheita ja ohjelmaakin. Taakka saattaa joskus tuntua raskaalta, vaikka kuinka välittäisi omasta ystävästään.

PureWow-julkaisu haastatteli kaasoja ja kysyi heiltä, mitä he toivoisivat morsiamen ottavan huomioon myös heidän kannaltaan.  

Ota huomioon aika ja budjetti. Sadan tuolihupun ompelutalkoot voivat tuntua hyvältä idealta ensin, mutta viiden tunnin kuluttua se ei välttämättä sitä enää ole. Totta kai häihin menee aikaa ja rahaa, mutta kaasot toivoisivat morsiamen myös muistavan, että joka viikkoinen häiden askarteluilta ei ole siis hyvä idea. 

"Morsiamen olisi syytä ottaa huomioon, että hänen kaasonsa voi järjestellä muitakin häitä samaan aikaan." - Emma, New York

Rajoittettu puhelutulva häiden edeltävällä viikolla. Muutama puhelu tai sähköposti häitä edeltävällä viikolla on hyvä, mutta viisitoista paniikinomaista viestiä päivässä ei enää ole. 

Kysy kaasojen mielipidettä mekkoja valitessa. Jos valitset kaikille kaasoille samanlaisen mekon, ota heidänkin mielipiteensä mukaan. Kaikkia ei voi todellakaan miellyttää, mutta on kohteliasta ottaa huomioon erilaiset vartalotyypit. Omenavartaloisen kaason pakottaminen ihoa nuolevaan nakinkuoreen ei ole suotavaa. 

"Morsian vaati kaikkia kaasoja pitämään korkokenkiä hääpäivänään. Ihan mukavaa, mutta me kaikki kärsimme kamalista jalkakivuista ja kaksi kaasoista oli vielä raskaana. " - Ricki, Tennessee

Tee selkeä lista siitä, mihin tarvitset apua. Mikään ei ole ärsyttävämpää, kuin päättämätön morsian. Suurin osa kaasoista toivookin, että heille esitettäisiin selkeästi ne asiat, joihin morsian toivoo apua. 

Muista myös huolehtia kaasojen hyvinvoinnista hääpäivänä. Kaasot ovat sinua varten hääpäivänä, mutta he ovat myös vieraina paikalla. Muista, että heidänkin pitää välillä syödä ja saada juhlia. 

"Meille tarjoiltiin aamiainen, joka oli hienoa. Aamiaisen jälkeen lähdimme liikkeelle, ja saimme toisen kerran syötävää kuuden aikaan illalla. Meinasin kuolla nälkään" - Annie, Washington D.C

Lue myös: Morsiusneidot paljastavat: Kamalimmat asiat, joita kaasot on laitettu tekemään

Lähde: PureWow

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat