Kuva: Fotolia

Nauti seksistä enemmän - käytännöllisillä vinkeillä onnistut

28.06.2017 19:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Muun muassa liian vähäinen uni vähentää seksihaluja.

Pitkässä suhteessa seksin määrä vähenee. Sille on monia syitä, joista yksi voi olla esimerkiksi väsyminen ja stressi. Kun voimat riittävät juuri ja juuri arjen pyörittämiseen, on vaikea jaksaa hellittelyä.

Seksi on kuitenkin tärkeä osa suhdetta ja siksi sen ei saa antaa unohtua kokonaan. On tärkeää, että suhteessa on läheisyyttä. Mutta miten sitten voi nauttia seksistä entistä enemmän? Siihen muutamia vinkkejä kertoo Good Houskeeping.

1. Mene sänkyyn hyvissä ajoin

Nuku siis riittävästi ja mene sänkyyn samoihin aikoihin joka ilta. Kun olet virkeämpi, jaksat myös lemmenleikkejä entistä paremmin.

Tämän lisäksi ajoissa petiin meneminen saattaakin innostaa seksiin kumppanin kanssa, sillä molemmat eivät ole vielä täysin nuutuneita.

2. Muista 10 minuutin sääntö

On hetkiä jolloin seksi ei innosta. Kannattaa kuitenkin edes toisinaan antaa sille tilaisuus. Anna siis itsellesi 10 minuuttia aikaa innostua kumppanisi kosketuksesta. Yllättävän usein pieni kuhertelu saakin himot syttymään.

3. Panosta leikkisyyteen

Seksin ei aina tarvitse tähdätä pelkästään yhdyntään. Seksi voi olla paljon muutakin. Panostakaa muun muassa esileikkiin, sensuelliin hierontaan sekä suuteluun. Voitte myös masturboida samanaikaisesti.

4. Mausta

Pitkässä suhteessa seksistäkin tulee usein arkista. Siksi on tärkeää maustaa makuuhuonelämää aina silloin tällöin. Kokeilkaa siis rohkeasti uutta asentoa, hankkikaa seksileluja tai harrastakaa seksiä paikassa, jossa ette ole sitä koskaan ennen tehneet. Muutos saa halut nousemaan uudelle tasolle.

5. Älä tuijota kelloa

Nauttikaa seksistä aina kun siihen on mahdollisuus. Vaikka ilta ja aamu saattavat olla yleisimmät ajat, voi seksiä harrastaa myös keskellä päivää. Nopea seksihetki kiireen keskellä voi tehdä ihmeitä.

Lue myös: Miten pitkään seksi keskimäärin kestää? Tutkimus selvitti

Lähde: Good Housekeeping

Kilpailut

Uusimmat