Kuva: Fotolia

Pariskunta on ollut naimisissa lähes 70 vuotta - edelleen kuin vastarakastuneet, katso

28.06.2017 13:00 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rakkaus todellakin voi kestää läpi elämän.

Rakkaus, tuo voimista vahvin, voi todellakin kestää läpi elämän. Siitä hyvänä esimerkkinä on pariskunta, joka on ollut naimisissa 68 vuotta.

Heidän tarinansa jakoi kaikelle kansalle valokuvaaja Paige Franklin, joka ikuisti kaksikon suloisiin kuviin. Kuvien yhteyteen hän kirjoitti pienen saatetekstin, joka saa sydämen sulamaan sekä palauttaa uskon ihmisyyteen ja rakkauteen.

"Urani aikana on ollut paljon sellaisia hetkiä, kun olen ajatellut, että rakastan työtäni. Tänään oli yksi noista illoista. Sain tavata kaksi maailman suloisinta ihmistä, Ollien ja Donaldin. He ovat olleet naimisissa 68 vuotta. He ovat asuneet samalla maatilalla 30 vuotta, jossa he ovat kasvattaneet maissia, soijapapuja sekä tupakkaa. Donald sen sijaan on toiminut pastorina 47 vuotta. Heillä on kolme lasta.

He ovat edelleen onnellisia, ehkä jopa onnellisempia kuin koskaan ennen. Uskon ja toivon, että heidän onnensa ja rakkautensa kestää heidän loppuelämänsä ajan.

Pyysin Donaldia kertomaan yhden asian, josta hän on vaimossaan todella ylpeä. Hän katsoi minua ja vaimoaan ja totesi; Ei ole olemassa vain yhtä asiaa. Hän on kaikin puolin ihmeellinen."

Kuvat suloisesta pariskunnasta löydät alta. Jos kuvat eivät näy, löydät ne myös täältä.

Lue myös: Onko hän elämäsi rakkaus? Ominaisuudet, joista tiedät

Kilpailut

Uusimmat