Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkit, jotka ovat parhaimpia aviomiehiä - oletko samaa mieltä?

29.06.2017 14:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Horoskooppimerkki voi kertoa myös siitä, millainen kumppani ihminen oikein on.

Hyvä mies on rakastava, huolehtiva ja tietyllä tavalla perhekeskeinen. Thought Catalog -sivuston mukaan on olemassa kolme horoskooppimerkkiä, jotka ovat ennen kaikkea hyvää aviomiesmateriaalia.

Miten on, oletko samaa mieltä?

Rapu

Ravut ovat suuri sydämisiä ihmisiä. He rakastavat kehonsa jokaisella solulla ja tekevätkin kaikkensa, jotta heidän rakkaansa on onnellinen. Rapu on myös hyvin herkkä ja siksi hän loukkaantuukin melko nopeasti. Tämä kaikki johtuu siitä, että hän tuntee hyvin syvästi. He myös rikkovat sukupuolirooleja ja ovatkin mainioita isiä ja aviomiehiä. Jos siis etsit kilttiä ja huolehtivaa miestä, etsi rapua.

Leijona

Vaikka leijonalla on maine hyvin itsekeskeisenä merkkinä, on hän puolisona todella uskollinen. He ovat ohjaajia, eivät seuraajia, joten jos olet onnellinen suhteessa, jossa mies on hiukan päättäväisempi, on leijona hyvä valinta. Leijona on hyvin perhekeskeinen ja nauttii läheistensä kanssa viettämästä ajasta. Leijona on myös luotettava ja itsevarma.

Kauris

Kauris on vastuullisin mies, jonka koskaan tapaat. Hän tulee paikalle aina, kun hän sanoo tulevansa. Juuri siksi hän onkin luotettavuuden perikuva. Kaurismies pitää myös hyvää huolta perheestään. Hän tekeekin kaikkensa, jotta hänen läheisillään on asiat hyvin, ja jotta he ovat turvassa.

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat