Kuva: Fotolia

Eikö kumppanisi tiedä mitä haluaa suhteeltanne? 3 huolestuttavaa merkkiä

05.09.2017 15:15 - Senja Rapila

Välillä suhteessa saattaa olla huomattavasti ongelmia vain sen vuoksi, ettei toinen osapuoli tiedä mitä haluaa.

Oletko suhteessa henkilön kanssa, joka ei tiedä mitä haluaa suhteeltanne? Onko suhteessanne jatkuvaa epävarmuutta, joka kiristää välejä? Millaisista merkeistä tunnistaa, että toinen ei välttämättä ole suhteessa täysillä mukana?

Voit katsoa Elite Daily -julkaisun huomiot alapuolelta.

1. Hän ei halua keskustella suhteen tilasta

Jos olet parisuhteessa jonkun sellaisen kanssa joka ei tiedä mitä haluaa suhteeltanne, hän ei myöskään halua keskustella siitä missä vaiheessa suhteeenne on. Hän ei halua keskustella kanssasi tulevaisuudesta ja vältteleekin kaikin mahdollisin keinoin näitä keskusteluja.

Hän saattaa vastata näihin uteluihin ympäripyöreästi "en tiedä" tai puolestaan lakaista keskustelun maton alle kuittaamalla "katsotaan nyt mitä tapahtuu".

2. Saat häneltä epäselviä signaaleita

Jos joku ei tiedä mitä haluaa suhteesta kanssasi, mutta tietää kuitenkin ettei halua menettää rakkauttasi, hän syöttää sinulle tarpeeksi epäselviä signaaleja niin paljon ettet jätä häntä.

Hän laittaa viestiä, on huomaavainen ja rakastava vain silloin kun haluaa. Hän kuitenkin vetäytyy kauemmas sinusta aina ajoittain. Et välttämättä saa häneen kontaktia päiviin tai viikkoihin, eikä hän välttämättä suostu tekemään kanssasi suunnitelmia pidemmälle ajanjaksolle.

Olette yksinkertaisesti oravanpyörässä, jos palaat hänen luokseen aina kun hän päättää laittaa sinulle muutaman suloisen viestin.

3. Hän flirttailee muiden kanssa

Jos hän deittailee muita suhteenne aikana, on se kaikista suurin varoitussignaali. Eikä välttämättä edes deittaile, mutta jos hän flirttailee jatkuvasti muiden kanssa, se voi olla huolestuttava merkki. Tämä nimittäin tarkoittaa sitä, hän ei tiedä mitä haluaa, joten hän pitää kaikki ovet hieman raollaan.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mikä on pitkäkestoisen avioliiton salaisuus? Naisen rehellinen päivitys nousi jättihitiksi

Lue myös: Onko suhteenne luotu kestämään? Merkit, jotka paljastavat onnellisen liiton

Kilpailut

Uusimmat