Kuva: Fotolia

Jessica, 20, kärsii oudosta sairaudesta - nukahtaa aina saadessaan orgasmin

18.09.2017 15:15 - Katariina Auvinen

Nuori äiti kertoo, että sairaus on aiheuttanut ongelmia erityisesti parisuhteen alussa.

Nuori äiti, Jessica Southall, 20, kärsii oudosta sairaudesta, joka haittaa erityisesti hänen seksielämäänsä. Southall nimittäin omien sanojensa mukaan nukahtaa kokiessaan suuria tunteita tai tuntemuksia. Nainen kertoo, että hän kärsii narkolepsian yhteydessä myös katapleksiasta. 

Se tarkoittaa, että Southall kärsii nukahtelusairaudesta, jonka lisäksi hänen kaikista lihaksistaan katoaa lihasjänteys erityisesti suuria tunteita kokiessaan. Näin ollen nainen näyttää siltä, että tämä nukahtaisi, kun hän kokee erityisen suuria tunteita, kuten orgasmin. 

-Se on aiheuttanut ongelmia parisuhteeseeni alkumetreillä. Minun piti kertoa poikaystävälleni, että tällainen tila tulee vasta siinä vaiheessa, kun minusta tuntuu mielettömän hyvältä, Southall kertoo Metro-julkaisulle. 

Southallilla todettiin narkolepsia hänen ollessaan 16-vuotias. Nykyisin hän saattaa nukkua jopa 13 tuntia päivässä. Katapleksian aikana Southall taas näyttää siltä, että hän on tiedottomassa tilassa, mutta tämä ei ole. 

-En pysty tekemään mitään, kunnes tuntemus loppuu. Kaikille ulkopuolisille katapleksian aiheuttama kohtaus näyttää siltä, että nukahtaisin, hän sanoo. 

Lue myös: Pariskuntia pyydettiin näyttelemään puolisonsa orgasmi - video hauskuuttaa netissä

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat