Kuva: Fotolia

Kannattaako toisille treffeille mennä? 4 merkkiä kertovat, että kyllä kannattaa

18.09.2017 11:00 - Senja Rapila

Jos treffikumppani vaikuttaa ulkoisesti viehättävältä, mutta välisenne kemia ei tunnu syttyvän, kannattaa miettiä tarkkaan toisille treffeille menemistä.

Kannattaako toisille treffeille mennä laisinkaan? Syttyykö rakkauden liekki vasta hieman jälkijunassa? Voit lukea Elite Daily -sivuston listaamat merkit, jotka puhuvat toisten treffien puolesta, alapuolelta.

1. Tunnet, että voit olla hänen seurassaan oma itsesi.

Kun löydät ihmisen, jonka seurassa pystyt olla täysin oma itsesi, älä päästä hänestä irti. Sellaista henkilöä on nimittäin hyvin vaikea löytää, joten vaikka ensimmäisillä treffeillä kipinä ei syttyisikään liekiksi, anna hänelle mahdollisuus.

2. Tunnet seksuaalista kemiaa välillänne.

Seksuaalinen kemia ensimmäisillä treffeillä on hyvin tärkeää sen vuoksi, että erottaa suhteen ystävyydestä. Jos tunnet siis seksuaalista värinää ja vetovoimaa välillänne, on syytä antaa toisille treffeille mahdollisuus. Jos puolestaan sinusta tuntuu siltä, että viettäisit aikaa veljesi/siskosi kanssa, kannattaa ehkä kertoa kohteliaasti, ettei toiset treffit kiinnosta.

3. Tunnet emotionaalisen yhteyden välillänne.

Puhuitteko ensimmäisillä treffeillänne asioista, joilla on oikeasti merkitystä? Kyselikö hän sinulta kysymyksiä ja yritti todella selvittää, millainen olet? Puhuitteko ystävistänne, perheestänne, urastanne ja yhteisistä harrastuksista?

Jos haaveilet suhteesta, on hyvä selvittää heti ensimmäisillä treffeillä se, onko teillä jotain muutakin yhteistä kuin pelkästään seksuaalinen vetovoima. Vaikka flirttailu on tärkeää, on emotionaalinen yhteys tärkeämpää.

4. Tunnet, että sinua kunnioitetaan. 

Jos treffikumppanisi osoittaa kunnioitusta sinua, kiinnostuksenkohteitasi, tarpeitasi ja mielipiteitäsi kohtaan, ja saa olosi turvalliseksi ja mukavaksi, on se hyvä merkki siitä, että toisille treffeille tulisi antaa mahdollisuus.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Tiedätkö, mikä on seksin kultaisin sääntö parisuhteessa?

Lue myös: Asiat, jotka mies naisessa huomaa - vaikka toisin luulemme

Kilpailut

Uusimmat