Kuva: Fotolia

Tiedätkö, mikä on seksin kultaisin sääntö parisuhteessa?

17.09.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Seksuaaliterapeutit jakoivat vinkit seksielämän parantamiseen.

Pitkässä parisuhteessa seksikin voi tuntua joskus puuduttavalta, mutta tietyillä vinkeillä saat vällyjen väliin vipinää. Seksuaaliterapeutit listasivat Huffington Post -julkaisulle keinot, joiden avulla parisuhteen seksielämä saadaan uuteen nousuun. 

Kaikista kultaisin sääntö seksin saralla liittyy terapeuttien mukaan toisen huomioimiseen. Monesti sanotaan, että pitäisi tehdä kumppanille juuri niin kuin itse haluaisi itselle tehtävän. Kultaisin sääntö kuitenkin menee niin, että tee kumppanillesi niin kuin hän haluaisi itselleen tehtävän. Näin nautinto on kaikista maksimaalisin. 

-Mieti, mikä kiihottaa kumppaniasi eniten ja etene sen mukaan, vinkkaa seksuaaliterapeutti Meghan Fleming

Pariskuntien pitäisi myös ymmärtää, että toisten seksielämää ei kannata verrata omaanne. Myös puhuminen siitä, mikä juuri sinua kiihottaa, on vain hyväksi. 

-Monet pariskunnat keskittyvät kertomaan asioita, jotka eivät kiihota heitä ollenkaan. Sen sijaan ne asiat, jotka kumppani kokee toisessa seksikkäänä, jäävät usein peittoon. Kannustankin asiakkaitani kertomaan toisilleen, miksi he pitävät toisiaan seksikkäinä, kertoo Kimberly Resnick Anderson

Kolmas seksuaaliterapeutti listaa seksin harrastamisen määrälle tiukan säännön. 

-Harrastakaa seksiä ainakin kerran viikossa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että ne pariskunnat jotka harrastavat seksiä harvemmin kuin kerran viikossa, ovat tyytymättömämpiä seksielämäänsä, kertoo Ian Kerner. 

Lue myös: Nainen, haluatko kokea useita orgasmeja peräkkäin? 4 vinkillä nautinnon huipulle

Lähde: Huffington Post 

Kilpailut

Uusimmat