Kuva: Fotolia

Myös mies voi saada monta peräkkäistä orgasmia - katso miten se onnistuu parhaiten

02.10.2017 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Miehille homma on hieman naisia vaikeampaa.

Peräkkäiset orgasmit ovat monen haavena, sillä mikäs sen ihanampaa kuin pitkä nautinto. Naisille useampien orgasmien saaminen peräkkäin on huomattavasti miehiä helpompaa, mutta myös heille se on mahdollista.

Totuushan on kuitenkin se, että yhdynnässä peräkkäisten orgasmien saaminen on haastavaa. Miehille kun tuottaa ongelmia erektion saamisessa muutaman minuutin välein. Daily Starin mukaan paras tapa saada miehelle monta peräkkäistä orgasmia onkin tantraseksi.

- Tantrisen seksin perustana on kahden ihmisen pitkäaikainen yhteys, joka välttämättä tarkoita perinteistä seksiä, seksologi Stu Nugent kertoo.

- Käytännössä se tarkoittaa sitä, että penistä pidetään tarpeeksi kauan emättimen sisällä, jotta eräänlainen "kemiallinen" reaktio pääsee purkautumaan. Se johtaa koko kehon läpi kulkevaan hyvänolon tunteeseen, jota kutsutaan nimellä valleyorgasmi.

Nugentin mukaan on olemassa neljä eri tapaa saavuttaa huippu tantraseksissä. Ne ovat huomio, ääni, hengitys ja liike.

Tantrassa syvällä hengitystekniikalla on tärkeä rooli,  aivan kuten joogassa tai meditaatiossa. Keskittymällä hengitykseen huomio siirtyy pois seksuaalisesta kiihottumisesta, mikä saattaa pysäyttää orgasmin ennen siemensyöksyä. Näin ollen tuloksena on kuivaorgasmi.

- Koska siemensyöksyä ei tule, penis pysyy jäykkänä ja mies voi jatkaa, Nugent kertoo.

Lue myös: Miltä orgasmin saaminen tuntuu? Naiset kuvailevat rehellisesti - K18

Lue myös: Orgasmi hukassa? 9 kuumaa täsmävinkkiä nautinnon saavuttamiseen yksin tai yhdessä

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat