Kuva: Fotolia

Yli 100 naisen kanssa maannut mies jakaa seksivinkkinsä: "Anna naiselle aina orgasmi"

29.10.2017 18:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Rex Woodin mukaan on tärkeää, että tekee niitä asioita, joista kumppani todella pitää.

Rex Wood, 30, on omien sanojensa mukaan harrastanut seksiä yli sadan naisen kanssa. Hän päättikin jakaa Daily Star -sivustolla muutamia seksivinkkejä, joiden avulla jokainen voi saavuttaa tyydyttävän seksielämän.

Alla Woodin viisi tärkeintä vinkkiä.

1. Kiinnitä huomiota

- On tärkeää olla joustava ja huomioida kumppanin sen hetkiset halut. Tarkkaile siis hänen reaktioitaan erilaisiin kosketuksiisi. Jos taas seksiä harrastetaan uuden kumppanin kanssa, kannattaa edetä hitaasti. Jos hän haluaa kovaa, anna sitä. Jos hän nauttii hellästä kosketuksesta, pidä se mielessäsi. Tärkeintä on siis kuunnella, Wood kertoo.

2. Ole rohkea

- Yllätyksellisyys on pitkässä suhteessa tärkeä asia, sillä se tuo uutta intohimoa makuuhuoneeseen. Älä siis pelkää kokeilla uusia, jopa erikoisia asentoja. On mahtavaa, jos pääsette siihen pisteeseen, että nainen miettii sitä, mitä ajattelet seuraavaksi kokeilla. Yllätä siis hänet ja näytä, että olet valmis tekemään töitä, hän jatkaa.

3. Pidä katsekontakti

- Katso naista syvälle silmiin, kun rakastelet hänen kanssaan. Se saa kenet tahansa kuumaksi ja samalla se lisää keskittyneisyyttä.

4. Anna orgasmi

- Kaikesta tulee heti parempaa, jos annat naiselle orgasmin. Tällä tavoin seksistä tulee molemmille nautinnollisempaa, mutta samalla hetkestä jää muisto teidän molempien mieleen, hän toteaa.

5. Peseydy

- Pidä aina huolta siisteydestäsi. Mikään ei ole pahempaa kuin epähygieenisyys. Pidä siis huoli siitä, että olet käynyt suihkussa ennen petipuuhiin hyppäämistä.

Aiemmin olemme uutisoineet lauseista, joita naiset tahtovat seksin aikana kuulla. Tuon jutun pääset lukemaan täältä.

Lue myös: Mitkä asiat pilaavat tunnelman makuuhuoneessa? Tutkimus selvitti naisten ja miesten inhokit

Lue myös: Siirrä intohimo ulos makuuhuoneesta - paikat joissa naiset mielellään muhinoivat

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat