Kuva: Fotolia

"Olin kateellinen ja neuroottinen" - Miehet paljastavat, miten tulivat tuhonneeksi parisuhteensa

28.10.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Pettäminen ja liika kontrolloivuus ovat koituneet parisuhteiden kohtaloksi.

Reddit-sivustolla on kysytty eronneilta miehiltä, miten he itse ovat aiheuttaneet parisuhteensa tuhon. Miesten tunnustukset ovat melko karua luettavaa, ja Elite Daily -sivusto on koonnut muutamia esimerkkejä miesten vastauksista.

”Olin kateellinen ja neuroottinen ihmisraunio, eikä minulla ollut yhtään itsevarmuutta.”

”Olin typerys ja kohtelin häntä enemmän parhaana ystävänä kuin tyttöystävänä. Hän halusi jännitystä elämäänsä, enkä pystynyt tarjoamaan sitä hänelle.”

”Teeskentelin olevani joku, joka en ollut. Teeskentelin olevani onnellinen, vaikka syvällä sisimmässäni tiesin, etten ole onnellinen.”

”Minusta tuli liian kontrolloiva, kun siirryimme kaukosuhteeseen.”

”Loukkasin hänen uskontoaan riidan aikana. Tämän jälkeen hän ei kunnioittanut minua niin kuin ennen.”

”Olin todella kännissä ja suutelin jotakuta toista baarissa, jossa oli tyttöystäväni ystäviä. Tämän lisäksi tuhosin hänen autonsa ja minut tuomittiin rattijuopumuksesta. Se oli elämäni synkintä aikaa, ja vieläpä rakastin tätä naista todella paljon.”

”En kyennyt rahoittamaan kaukosuhdetta. En myöskään kyennyt miettimään, mitä olisin voinut tehdä vakuuttaakseni olevani hänelle parempi vaihtoehto kuin muut miehet hänen ympärillään.”

”Nainen kysyi minulta, miksi olen vielä sinkku. Näin ollen demonstroin hänelle kaikki vikani kahdessa päivässä. Ihan joka ikisen. Muutama päivä tämän jälkeen hän lakkasi vastaamasta viesteihini.”

Lue myös: Millaiset pienet asiat saavat miehet villeiksi? Kaksilahkeiset itse kertovat

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat