Kuva: Fotolia

Piristä parisuhteen seksielämää helposti: 5 tulista vinkkiä, joilla sytytät intohimon liekkeihin

15.11.2017 23:45 - Senja Rapila

Voit tuoda BDSM-seksistä pieniä vaikutteita arkiseksiinne, jotta saat siitä hieman tulisempaa.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston vinkit kuumempaan, BDSM-vivahteiseen, seksiin alapuolelta.

1. Roolileikki

Aloittakaa pienellä roolileikillä; toinen voi kokeilla dominoivaa roolia, kun taas toinen teistä on ensin alistuvassa roolissa. Jos ette tiedä jo kumpi haluaa kokeilla kumpaa, voitte arpoa sen kivi-paperi-sakset -leikin avulla.

Jotta saat roolileikistä kaiken mahdollisen irti, heittäydy siihen täysillä. Jos kumppanisi käskee sinua tekemään jotain, tee se. Päästä siis kontrollista irti, jos olet alistuvassa asemassa. Ja nauti.

2. Silmien sitominen

Tämä on yksi yksinkertaisimmista asioista, miten BDSM-seksiin voi tutustua. Sitomalla kumppanin silmät saatte täysin uudenlaista kipinää seksiin. Siinä luotetaan toiseen niin paljon, hänen voi antaa tehdä mitä tahansa. Silmien sitominen herkistää myös muita tuntoaisteja, kun näkö ei enää ole pääasemassa.

3. Pureminen

Pieni pureminen tai näykkiminen voi olla hyvä, pieni askel tutustuessa BDSM:n maailmaan. Kun puret kumppaniasi kevyesti eri paikoista, kuten nänneistä, kyljistä, käsistä, sisäreisistä, saat samalla tietää hänen kivunsietokykynsä. Kiinnitä huomiota kumppanin reagointiin eri kohdissa.

Tästä kannattaa kuitenkin puhua kumppanin kanssa ennen itse toimimista.

4. Sitominen

On monia tapoja käyttää sitomista osana seksiä. PopSugar -sivustolla eräs nainen kertoo, että aina välillä kun hänen miesystävänsä tulee töistä, hän irroittaa kravaattinsa ja sitoo sillä naisen ranteet yhteen. Tämä saa naisen välittömästi kuumaksi.

Voit aloittaa kevyesti esimerkiksi silkkinauhalla ja sen jälkeen lopulta siirtyä esimerkiksi käsirautoihin. Kokeilkaa erilaisia asentoja sitomisessa, niin huomaatte pian, että se saattaakin olla teidän mieleenne. 

Sitominen vie halut täysin toiselle tasolle: kun kumppani kiusaa suhteen toista osapuolta, eikä tämä pääse sidottujen käsiensä takia tekemään mitään, himot kasvavat moninkertaisiksi. Sitten kun kumppanin sidotut kädet päästetään irti, voi seksi mennä täysin toiselle tasolle.

5. Piiskaaminen

Kevyt piiskaaminen lisää verenkiertoa pakaroihin ja genitaalialueelle, joka lisää mielihyvää ja sensaation tunnetta. Vaikka se saattaakin kuulostaa pelottavalta tai oudolta, se voi olla hyvin kiihottavaa molemmille seksin osapuolille.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Anaalihelmien kanssa ajoitus on kaikki kaikessa - lue vinkit nautinnollisempaan seksiin

Lue myös: Seksiä ensitreffeillä? Naiset paljastivat, mitä mieltä ovat siitä oikeasti

Lue myös: Oudoimmat asiat, joita ihmiset seksin aikana tekevät - voitko samaistua?

Kilpailut

Uusimmat