Kuva: Fotolia

Seksiä ensitreffeillä? Naiset paljastivat, mitä mieltä ovat siitä oikeasti

01.11.2017 18:45 - Anna Hopi

Seksi ensitreffeillä voi olla hyväkin kokemus, kertovat naiset.

Treffailuun on liittynyt menneinä vuosina konservatiivisiakin sääntöjä. Yksi niistä on, ettei kannata harrastaa seksiä ensi treffeillä. Treffailukulttuuri on kuitenkin viime vuosina vapautunut ja ihmiset voivat luoda yhä enenevässä määrin omat sääntönsä, mitä tulee uusiin ihmisiin tutustumiseen.

Voikin sanoa, ettei ajatukseen seksistä ensitreffeillä ole olemassa yhtä oikeaa ajatusta. Elite Daily -sivuston jutussa naiset kertoivat rehellisesti, mitä todellisuudessa ajattelevat seksistä ensitreffeillä.

(kuva: Fotolia)

"Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa kaksi vuotta ensitreffeistämme. Jos sinusta tuntuu siltä, anna pala. Jos ihmisillä on oikea yhteys toisiinsa, seksi ei pilaa sitä. Jos molemmat haluavat pitää hauskaa, aikaa ei tarvitse hukata. Varmista vain, että tunnet toisen tarpeksi hyvin, ettet tunne oloasi huonoksi seuraavana aamuna, jos suhteenne ei ollutkaan tosirakkautta."

- Taylor, 24

"Viimeisin henkilö, jonka kanssa harrastin seksiä ensitreffeillä oli poikaystäväni kolme vuotta. Kaduin suhteen alkukuukausina seksin harrastamista hänen kanssaan, olisin jälkikäteen ajatellen halunnut edetä suhteessa hitaammin. Silloin suhde on vapaampi ja ei ole niin paljon odotuksia toista kohtaan.Ahdistuin myös, kun mietin, että näkeekö poikaystäväni minut nyt helppona tapauksena, vaikka hän selvästi oli minuun ihastunut. Odotan nyt ainakin kolme-neljä deittiä ennen seksin harrastamista, ja tunnen oloni paremmaksi."

- Lila, 24

(kuva: Fotolia)

"Harrastin seksiä poikaystäväni kanssa ensimmäisenä iltana, jolloin tapasimme. Olemme tapailleet nyt neljä kuukautta. Aina tuo kuvio ei onnistu, mutta se voi onnistua hyvin. Jos deittikumppani on seksikäs ja haluat sitä, anna palaa."

- Kylie, 24

"Olen monta kertaa mennyt ulos drinkeille miehen kanssa ja vienyt hänet luokseni, ja tehnyt kaikkea muuta paitsi harrastanut seksiä. Jotkut miehet eivät pysy luonani edes yhtä iltaa! Olin aina hermostunut siitä, mitä miehet ajattelevat minusta, mutta monet niistä jutuista muuttuivat vakavaksi deittailuksi. Samalla tekniikalla olen tutustunut myös nykyiseen poikaystävääni. Uskon, että nopea lähentyminen miesten kanssa on näyttänyt heille, että olen kiinnostunut, mutta koska olen pidättäytynyt yhdynnästä, olen näyttänyt omat standardini. Tekisinkö enää näin? En missään nimessä. Luen niin paljon tarinoita siitä, että naiset joutuvat raiskatuiksi ja hakatuiksi, kun he tekevät jotain vastaavaa.Tuntuu jälkikäteen siltä, että laitoin itseni alttiiksi vaaralle toimiessani näin."

- Emily, 25

(kuva: Fotolia)

"Olen kokeillut sitä kerran, eikä se toiminut, koska en nähnyt miestä enää koskaan. Hän tahtoi selvästi vain yhtä asiaa, sen näki alusta asti. En siltikään kadu sitä - kaveri voitti Grammyn!"

- Jane, 23

"En näe mitään pahaa siinä, että harrastat seksiä ensitreffeillä, mutta yleensä odotan, että tunnen ihmisen paremmin. Joskus tapaan jonkun, jonka kanssa on niin hyvä kemia, että päädymme sänkyyn ensideiteillä. Usein päädymme deittailemaan sen jälkeen vähäksi aikaa, koska välillämme on voimakas yhteys. Seksin harrastamista ei pitäisi lykätä minkään "kolmen deitin säännön" takia. Harrasta sitä turvallisesti."

- Helena, 24

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Naiset paljastavat mitä he todella ajattelevat seksistä kuukautisten aikana

Kilpailut

Uusimmat