Kuva: Fotolia

Miehet kertovat: Miksi teeskentelemme orgasmeja

04.01.2018 18:45 - Iiro Myllymäki

Muun muassa humalatila saattaa johtaa siihen, että mies kokee parhaaksi teeskennellä laukeavansa.

Vuosien saatossa on puhuttu paljon siitä, miksi ja kuinka usein naiset teeskentelevät orgasmia seksiä harrastaessaan. Vuonna 2015 Cosmopolitanin tutkimuksen mukaan peräti 67 prosenttia naisista myönsi feikanneensa orgasmia. Keskustelussa vähemmälle huomiolle on jäänyt, että myös miehet saattavat teeskennellä orgasmia. Tätä tapahtuu siitäkin huolimatta, että miehille nautinnon huipun saavuttaminen on tuntuvasti helpompaa kuin naisille. Hiljattain Kansasin yliopistossa on tutkittu, että peräti neljäsosa miehistä on teeskennellyt orgasmin vaginaalisessa yhdynnässä.

Äkkiseltään voisi kuvitella, että miehen on liki mahdoton teeskennellä orgasmia. Miehen orgasmilla kun on varsin näkyvä lopputulema, sperma. Miehet ovat kertoneet, että vaginaalisessa yhdynnässä orgasmin teeskenteleminen onnistuu, kunhan tyhjän kondomin piilottaa nopeasti ilman, että seksikumppani ehtii huomata sperman puutetta.

Miksi miehet sitten teeskentelevät orgasmeja? Kansasin yliopiston tutkimuksen mukaan yleisin syy on se, että ei halua tuottaa seksikumppanille pettymystä. Muiksi syiksi mainittiin stressi, uupumus sekä alkoholin ja huumeiden käyttö.

Metro.co.uk-sivuston toimittaja kysyi miehiltä kokemuksia orgasmin teeskentelemisestä Reddit-sivustolla. Lue alta muutama vastaus:

”Polveeni sattui, olin humalassa ja lähellä oksentamista. Halusin vain mennä nukkumaan.”

”Koska joskus sitä vain haluaa seksin loppuvan, jotta voi tehdä jotakin muuta.”

”Kun harrastimme seksiä, yhdessä kohtaa vain menetin mielenkiintoni ja huomasin, että erektioni alkoi kadota. En halunnut tehdä siitä mitään numeroa, joten teeskentelin laukeavani ja pian sen jälkeen piilotin kondomin roskakorin pohjalle.”

”Tein kerran niin eksäni kanssa, koska panimme tyyliin kahdeksan kertaa yhden yön aikana enkä lopussa enää kyennyt laukeamaan.”

”Tein niin, koska nainen ei ollut hyvä sängyssä. Hän ei tehnyt mitään muuta kuin vain makasi siinä. Lopulta väsyin. Olin jo saanut hänet tulemaan suuseksissä, joten feikkasin orgasmin ja lopetin.”

Lue myös: Miksi nainen teeskentelee orgasminsa? "Yleisintä parisuhteessa"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat