Kuva: Fotolia

Onko parisuhteesi täysin kunnossa? Naiset kertovat, mistä hienovaraisista merkeistä tunnistat

08.01.2018 18:45 - Senja Rapila

Monista pienistä merkeistä voit tietää, että suhteellanne ei ole mitään hätää.

Eli millaisista merkeistä sen tunnistaa, jos parisuhteessa on kaikki hyvin ja molemmat osapuolet ovat onnellisia? Voit lukea naisten kertomat perustelut alapuolelta.

"Kaikki suhteessa olevat osapuolet ovat onnellisia siitä, että he ovat kyseisessä suhteessa."

"Suhde tuntuu turvalliselta ja varmalta. Sitä ei tarvitse koskaan miettiä missä menette tai onko suhteessa kaikki hyvin."

"Minulle merkki suhteen hyvinvoinnista on, ettei tarvitse ajatella sitä. Silloin kun alan murehtia suhteen toimivuutta, tiedän että jotain puuttuu tai ongelma on tuloillaan. Ongelmien eteen voi joskus tehdä töitä, koska niitä tulee välillä eteen suhteessa. Jos tiimityömme on hyvää, voin kommunikoida kumppanini kanssa hyvin, eikä tarvitse murehtia siitä, suhteessa on kaikki hyvin."

"Kun suhde tuntuu vaivattomalta."

"Olemme molemmat onnellisia ja yhdessäolo on helppoa. Laitamme molemmat saman verran vaivaa suhteeseen ja kunnioitus on molemminpuoleista. Harrastamme vieläkin runsaasti seksiä ja silloin kun en halua sitä enää, tiedän jonkun vaivaavan."

"Kun suhteessa voi puhua toiselle. Kuulen niin usein suhteista, missä ei kommunikoida lainkaan."

(kuva: Fotolia)

"Nauru. Minusta tuntuu siltä, että sitten jos voitte nauraa yhdessä ja toisillenne, olette päässeet sen vaivaannuttavan, epävarman vaiheen yli, missä pelkäätte jatkuvasti loukkaavanne toistanne jollain tapaa."

"Se, että ei tarvitse pohtia sitä, miksi hän pitää sinusta."

"Riitelette. Mutta silloin kun riita on ohi, se on ohi. Kukaan ei pidä mykkäkoulua tai tuo sitä jatkuvasti esille. Lisäksi riidassa on kyse siitä, että olette te vastaan ongelma. Ei niin, että sinä olisit kumppaniasi vastaan."

"Et pelkää tulevaisuutta. Kun olin entisen kumppanini kanssa, tulevaisuuteni tuntui niin rajoitetulta. Pelkäsin aina sitä, että olen jumissa hänen ja lasten kanssa. Sinun ei tulisi olla sellaisen ihmisen kanssa, joka saa sinut tuntemaan niin."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Vältä turhat riidat suhteessa - 4 tapaa, miten ärsytät kumppaniasi tiedostamatta sitä itse

Lue myös: Naiset paljastavat: Se hetki, jolloin tiesin avioliittoni olevan ohi

Kilpailut

Uusimmat