Kuva: Pixabay

Asiat, joita onnelliset pariskunnat tekevät pyytämättä - kuulostaako tutulta?

11.01.2018 14:15 - Reija Saarinen

Kun suhde toimii, uskaltaa toisen edessä olla täysin oma itsensä.

Onnellinen parisuhde vaatii työtä. Se vaatii sitä, että molemmat ovat sitoutuneita ja ovat valmiita toimimaan suhteen eteen.

Mutta mistä sitten tunnistaa onnellisen liiton? On olemassa muutamia sellaisia seikkoja, jotka puhuvat vahvasti onnellisen suhteen puolesta.

Miten on, löytyvätkö nämä omasta suhteestasi?

1. He kyselevät toisiltaan kuulumisia ja ovat oikeasti kiinnostuneita vastauksista. He ovat myös aina valmiita auttamaan ja tuomaan esimerkiksi kotimatkalla puuttuvia tuotteita kaupasta.

2. Onnellisessa parisuhteessa olevat antavat toisilleen kehuja pyytämättä. He huomioivat toisiaan arjen keskellä ja osoittavat rakkauttaan monin tavoin.

3. He yllättävät toisiaan silloin tällöin. Yllätyksen ei tarvitse olla suuri, se voi olla, vaikka suloinen viesti jätettynä kaapin oveen.

4. Onnellisessa suhteessa olevat puhuvat avoimesti omista tunteistaan sekä toiveistaan. He tietävät, että avoimuus on tärkeintä ja osaavat myös keskustella asioista rakentavasti.

5. He tekevät pieniä palveluksia, kuten pyykkäävät tai siivoavat, ihan pyytämättä. Heille toisen huomioiminen on tärkeää.

6. Hyvässä suhteessa käytetään sanaa kiitos, eikä sitä unohdeta lausua silloin, kun siihen on aihetta. Myös sana anteeksi on hyvässä suhteessa käytössä.

7. Rakastan sinua, se on lause, jota hyvässä suhteessa toistellaan päivittäin. Se on lause, joka ei kulu, mutta on tärkeä osa suhdetta ja sen hyvinvointia.

Lue myös: Parisuhteessa on 5 vaihetta - katso, mitä niistä sinä elät parhaillaan

Lue myös: Määräikainen parisuhde on yleistyvä trendi: "Voi vähentää syrjähyppyjä"

Lähde: Huffington Post

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat