Kuva: Shutterstock

Mitkä ovat asioita, jotka ihastuttavat tai ärsyttävät ensitreffeillä? Tutkimus selvitti

06.02.2018 23:15 - Senja Rapila / senja.rapila@bauermedia.fi

72 prosenttia sinkuista kertoivat, että ovat valmiita antamaan joustovaraa romanttiselle kumppanilleen, mikäli poliittiset näkemykset eivät kohtaa.

Kaikki, jotka ovat elämässään olleet sinkkumarkkinoilla ja deittailleet, tietävät, ettei se ole helppoa. Treffaillessa uusia ihmisiä tulee kiinnittää huomiota kaikkeen, mikä voisi mahdollisesti pilata mahdollisuudet välillänne. Independent-julkaisu uutisoi nyt tutkimuksesta, missä on selvitetty, mitä sinkut tänä päivänä toivovat kumppaniehdokkaaltaan.

Tutkimuksessa muun muassa 75 prosenttia osallistuneista sinkuista ovat kertoneet lisäävänsä deittikumppaninsa Facebook-kaverikseen vasta muutaman deittikerran jälkeen. 36 prosenttia sinkuista kertoivat, että he alkavat tuolloin myös seuraamaan deittiään Instagramissa ja 34 prosenttia puolestaan lisäsivät treffikumppaninsa Snapchat-kavereikseen.

Poliittiset näkemykset tärkeitä

Poliittiset näkemykset ovat myös nykyään tärkeitä deittailurintamalla. 54 prosenttia tutkimukseen osallistuneista ihmisistä uskovat, että on todella tärkeää tietää kumppaniehdokkaan poliittinen kanta. Kuitenkin vain 23 prosenttia kyselyyn osallistuneista sinkuista tuo asian esille jo ensitreffeillä.

Kuitenkin 72 prosenttia sinkuista kertoivat, että ovat valmiita antamaan joustovaraa romanttiselle kumppanilleen, mikäli poliittiset näkemykset eivät kohtaa.

Pienilläkin asioilla merkitystä

Treffeillä ollessa pienimmälläkin teolla tai asialla voi olla suuri merkitys. Kyselyyn osallistuneista naisista 94 prosenttia kertoivat, että he nauttivat siitä, jos treffikumppani kehuu heidän ulkonäköään ensitapaamisella.

90 prosenttia naisista kertoivat myös, että pitävät siitä, jos heidän treffikumppaninsa on ensimmäisenä odottamassa heitä treffipaikalla. Mikäli deitti oli yli 15 minuuttia myöhässä, teki se samaiset 90 prosenttia sinkkunaisista ärsyyntyneiksi.

91 prosenttia naispuolisista sinkuista pitävät erityisesti siitä, jos deitti vaatii saada maksaa laskun treffeillä. 68 prosenttia tutkimukseen osallistuneista sinkkunaisista eivät kuitenkaan pitäneet siitä, jos mies tilasi heidän puolestaan ruokaa.

Se, jos deitti vilkuili puhelintaan treffien aikana, ärsytti jopa 90 prosenttia naisista.

Lähde: Independent

Lue myös: Haaveiletko loppuelämän rakkaudesta? Piirteet, joita hänestä kannattaa etsiä

Lue myös: Parisuhteessa olon parhaat ja huonoimmat puolet listattiin - voitko samaistua?

Uusimmat