Kuva: Shutterstock

Tulitko petetyksi? 5 seikkaa paljastavat, että voit luottaa häneen kaikesta huolimatta

19.02.2018 23:15 - Emmi Moilanen

Luottamuksen uudelleen rakentaminen vaatii kovaa työtä. Hyvää suhdetta ei kuitenkaan kannata heittää hukkaan ja on mahdollista, että hän on kaikesta huolimatta yhä luottamuksesi arvoinen.

Parisuhteessa uskottomuus ja siitä seuranneet vaikeat ajat eivät automattisesti tarkoita sitä, että suhde on tuhoon tuomittu. Parisuhteen pelastamiseksi tarvitaan kuitenkin paljon työtä ja luottamuksen uudelleen rakentamista.

Petetyksi tulleen voi varsinkin aluksi olla vaikea luottaa kumppaniinsa. YourTango listasi merkit, jotka kertovat, että syrjähypystä huolimatta hän on yhä luottamuksesi arvoinen.

Tarkkaile näitä:

1. Hän todella haluaa ymmärtää paremmin omaa käytöstään ja sitä, miksi ajautui syrjähyppyyn. Esimerkiksi pariterapia voi antaa avaimia vaikean tilanteen ratkaisemiseksi.

2. Huomaat, että hän käyttäytyy eri tavalla, kuin ajanjaksona juuri ennen syrjähyppyään. Kumppanisi on syyllisyyttä tuntiessaan saattanut ottaa sinuun etäisyyttä, mutta nyt havaitset hänen näkevän vaivaa yhteyden uudelleen luomiseksi. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi arkisia hellyydenosoituksia tai halukkuutta keskustella tilanteestanne sekä tulevaisuudesta syvällisellä tasolla.

3. Hän ei pidä enää yhteyttä henkilöön, jonka kanssa päätyi pettämään sinua. Havaitset myös, että kumppanisi kertoo sinulle avoimesti vapaa-ajasta ja omista menoistaan sekä siitä, kenen kanssa on viettänyt aikaa.

4. Vaikeasta tilanteesta huolimatta huomaat, että vastoinkäyminen on lähentänyt teitä.

5. Nautitte yhä toistenne seurasta ja teillä on yhä samankaltaisia haaveita tulevaisuuden suhteen. Myös kumppanisi haluaa tehdä sinulle selväksi sen, että kuulut yhä hänen tulevaisuuden suunnitelmiinsa.

Lue myös: Vaikea ero takana? 10 parasta vinkkiä erosta selvitymiseen

Lue myös: Miksi ihminen pettää? Tutkimus selvitti syitä

Lähde: YourTango

Uusimmat