Kuva: Shutterstock

Miehet paljastavat: Miltä rakastuminen tuntuu?

07.04.2018 18:15 - Emmi Moilanen

Rakkaus tuntuu yhtä aikaa ihanalta ja kamalalta. Osa puolestaan ymmärtää rakkauden merkityksen vasta sitten, kun sen menettää.

Rakastuminen saa perhoset lentelemään vatsanpohjaan ja maailma tuntuu saaneen kauttaaltaan ihanan vaaleanpunaisen sävyn. Kyseessä on kuitenkin niin voimakas tunne, että jotkut meistä jopa kokevat sen tuntuvan pelottavalta.

Elite Daily -sivusto kokosi yhteen miesten kokemuksia siitä, miltä rakastuminen oikeasti tuntuu. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Maailman paras ja samalla satuttavin tunne

”Se on paras tunne maailmassa. Toisaalta se on välillä myös kaikista satuttavin tunne. Sydämesi hakkaa ja pääsi menee pyörälle pelkästään häneen päin katsomisesta. Jokainen kehosi solu rentoutuu hänen kosketuksestaan ja ilman sitä tuntuu kivuliaalta. Joskus murrut ja itket koska et voi hallita pakahduttavaa rakkauden tunnetta sydämessäsi. Se on käsittämätöntä. Kun olette erossa, se sattuu mielettömästi. Tulet herkemmäksi ja pehmeämmäksi, asiat satuttavat helpommin. Mutta kaikki tämä on ihan okei, sillä sinulla on hänet.”

“Tajusin rakastavani naista, kun minuun sattui hänen jättäessään hyvästit.”

Toisen onni tulee omaa tyytyväisyyttä tärkeämmäksi

”Se on kuin tekisi ihanan virheen.”

“Se tuntuu kuin olisit vihdoin löytänyt henkilön, jonka onnen haluat laittaa oman onnellisuutesi edelle.”

Rakkaus voi tuntua myös pahalta

“Minun kokemuksieni perusteella; hemmetin kamalaa.”

“Kuin olisit käsiraudoissa.”

Ainutlaatuinen tunne

”Ei ole toista samanlaista tunnetta. Kuvittele täydellinen päivä, sää on täydellinen, ruoka ja päivän aktiviteetit ovat täydellisiä. Olet niin tyytyväinen kuin vain voit olla. Tämä tunne jokaisena päivänä kymmenkertaisena. Tuntuu vielä paremmalta, jos tiedät, että toinen osapuoli tuntee samoin.”

Lue myös: Naiset kertovat: Loukkaavimmat kohteliaisuudet, joita olemme kuulleet

Lue myös: Oletko rakastumassa häneen? 10 tieteellisesti todistettua merkkiä koottiin yhteen

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat