Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastivat kamalimmat muistonsa: Näin sain tietää, että kumppani petti minua

10.04.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Sosiaalisen median kautta salasuhteet tulevat usein julki. Myös gynekologi ja jälkikasvu ovat auttaneet tuomaan kumppanin pettämisen julki.

Vaikka toisesta osapuolesta tuntuisi parisuhteessa rakkauden kukoistavan, on mahdollista, että kumppani ei koe asioita täysin samalla tavalla ja sortuu syrjähyppyyn. Uskottomuudesta aiheutuvia ongelmia ei ole mukava selvitellä ja sydäntä särkevät tilanteet voivatkin painua mieleen koko loppuelämän ajaksi.

Elite Daily koosti Reddit-käyttäjien kamalimpia muistoja tilanteista, jolloin he saivat tietää kumppaninsa uskottomuudesta. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Toisen naisen huolestunut mies paljasti

“Sain tietää ex-aviomieheni pettävän minua, kun tämän toisen naisen mies alkoi soitella kotiimme.”

Kuva vahvisti epäilykset

”Ystäväni otti kuvan tyttöystävästäni pussailemassa miehen kanssa, jonka kanssa olin jo aiemmin epäillyt hänen pettävän minua. Kaveri lähetti kuvan minulle. Ei erityisen hyvä päivä… Tai viikko tai oikeastaan edes seuraavat kuukaudet.”

Sosiaalinen media paljastaa usein salasuhteet

“Nainen, jonka kanssa mies petti minua, etsi minut sosiaalisessa mediassa ja kertoi, mitä oli tapahtunut.”

“Ystävä lähetti minulle kuvakaappauksen toisen naisen Facebookista. Se ei ollut hyvä päivä.”

”Tyttö lähetti minulle kuvakaappaukset. Sitten aloin tutkia miehen selaushistoriaa ja selvisi, että oli vielä useampi kuin vain yksi nainen.”

”Kirjauduin Facebookiin vain huomatakseni naisen merkinneen poikaystäväni kuvaan, jossa he pitelivät tosiaan kädestä ja suutelivat. Kuvatekstissä luki ”ihana aloittaa uusi vuosi sinun kanssasi,” kun itse olin viettämässä juhlaa kotona kipeänä kissamme kanssa.”

Lapsi toimi totuuden torvena

”Äijä unohti hattunsa meille. Myös kolmevuotiaani oli todellinen totuuden torvi ja totesi, että äidillä oli ollut ”ystävä” kylässä.”

Gynekologi kertoi uutiset

”Gynekologini soitti minulle ja kertoi, että olin saanut klamydian. Olin neljä vuotta kestäneessä, vakavassa parisuhteessa.”

Lue myös: Miksi ihminen pettää? Tutkimus selvitti syitä

Lue myös: Missä vaiheessa avioliittoa petetään todennäköisimmin? Naisilla ja miehillä ero

Lähde: Elite Daily

Suosittelemme

Uusimmat