Kuva: Shutterstock

6 keväistä treffi-ideaa - rakkautta vahvistavat vinkit koottiin yhteen

01.05.2018 14:15 - Emmi Moilanen

Käsinkirjoitettujen rakkauskirjeiden vaihtaminen on romanttinen lisä keväiselle piknikille.

Kevät on rakkauden aikaa. Lisääntynyt valon määrä ja lämpenevät säät ovat mainio tilaisuus järjestää treffit myös pitkästä aikaa ulkona. Bustle kokosi yhteen keväiset treffi-ideat, jotka myös vahvistavat rakkauttanne entisestään.

6 keväistä treffi-ideaa:

1. Lähtekää kävelylle lähipuistoon ja jättäkää puhelimet kotiin. Kun huomionne ei harhaile viesti-ilmoituksiin ja sosiaalisen median tapahtumiin, saatte tärkeää laatuaikaa vain kahden kesken.

2. Muistelkaa suhteenne alkuaikoja ja luokaa uudelleen ensimmäiset treffinne. Ei ole väliä, vaikka olisitte tavanneet ensimmäisen kerran sisätiloissa lasillisten äärellä, vaan kokeilkaa rohkeasti luoda sama tilanne ulkona. Esimerkiksi terassit tai jäätelökioskit ovat loistavia paikkoja treffeille.

3. Ilmoittautukaa yhdessä vapaaehtoistyöhön. Teette hyvää ja muiden auttaminen voi tuoda perspektiiviä parisuhteeseenne, sillä saatte mahdollisuuden nähdä toisenne aivan uudenlaisessa ympäristössä.

4. Ilmoittautukaa ulkoilmatunnille. Kyseessä voi olla jooga, puistojumppa tai vaikkapa opastettu kierros kotikaupungissanne. Bustlen artikkelissa todetaan tutkimusten osoittaneen, että uusien asioiden opetteleminen yhdessä lähentää tehokkaasti pariskunnan välejä.

5. Lähtekää piknikille. Tavanomaisten eväiden lisäksi pakatkaa mukaan toisillenne käsinkirjoitetut kirjeet, jotka vaihdatte retken aikana. Kirjeeseen voitte kirjoittaa esimerkiksi seikkoja, joita arvostatte toisissanne ja parisuhteessanne.

6. Päättäkää, että teette keväisistä treffeistä toistuvan tradition. Kyseessä voi olla jokin edellä mainituista aktiviteeteista tai esimerkiksi pidennetty viikonloppu maalaismaisemissa tai jommankumman vanhempien luona.

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lue myös: Milloin deittailua ei kannata jatkaa ensimmäisten treffien jälkeen? 5 hälytysmerkkiä

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat