Kuva: Shutterstock

Mokat, jotka tulisi välttää deittailun alkuvaiheessa – ethän sorru?

06.05.2018 11:15 - Emmi Moilanen

Suhdetta ei tulisi hehkuttaa sosiaalisessa mediassa ennen seurustelun virallistamista.

Deittailu, uusien ihmisten tapaaminen ja ihastuminen ovat jännittäviä asioita, jotka voivat saada perhoset lepattamaan vatsanpohjassa. Innostuksesta huolimatta deittailun alkuvaiheessa olisi hyvä malttaa mielensä ja katsoa rauhassa, mihin suuntaan juttu deittikumppanin kanssa etenee. Your Tango -sivusto listasi yleisimmät mokat, joihin tapailun alkuvaiheessa on yleistä sortua.

Ethän sorru näihin?

1. Liian nopeasti ihastuminen sekä todella vahvojen tunteiden muodostaminen henkilöön, johon on juuri tutustunut.

2. Tunteiden tunnustaminen liian aikaisin tai tilanteessa, jolloin ette ole deittikumppanisi kanssa vielä samalla sivulla juttunne suhteen.

3. Hälytysmerkkien huomiotta jättäminen. Jos toinen esimerkiksi tuntuu liian takertuvaiselta jo tapailun alkuvaiheessa tai sinulla herää epäilys, että hän deittailee samalla myös muita, on mahdollista, että ette ole toistenne sielunkumppaneita.

4. Liian tiivis yhteydenpito ja takertuminen. Harva jaksaa viestitellä jatkuvalla syötöllä ja pitkin päivää tyypin kanssa, jonka on tavannut vasta muutaman kerran.

5. Eksistä puhuminen liian aikaisin. Edelliset seurustelusuhteet ja se, mikä niissä meni pieleen, eivät ole parhain keskustelun aihe tapailun alkuvaiheessa. Pidä mielesi mieluummin positiivisena ja keskity nykyhetkeen eksistä valittamisen sijaan.

6. Deittikumppanin vakoileminen sosiaalisessa mediassa sekä suhteen hehkuttaminen internetissä ennen seurustelun virallistamista.

Lue myös: Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

Lue myös: Sinkut kertovat: Asiat, jotka pilaavat ensimmäiset treffit varmasti

Lue myös: Treffi-ideat seikkailunhaluisille koottin yhteen - uskallatko kokeilla?

Lähde: Your Tango

Kilpailut

Uusimmat