Kuva: Fotolia

Eikö huvitakaan mennä treffeille? 4 vinkkiä, joiden avulla peruutat tapaamisen tyylillä

25.11.2017 21:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Treffit tulee peruuttaa riittävän hyvissä ajoin ja pahoitellen.

Joskus väsymys ja laiskuus yllättävät juuri silloin, kun pitäisi jaksaa lähteä treffeille. Miten sitten treffit voi perua tyylillä siten, että treffikumppania ei suututa ja että samalla ei tule sabotoineeksi uusien treffien mahdollisuutta? Elite Daily kysyi asiaa parisuhdeasiantuntija James Preeceltä, joka antoi asiaan neljä vinkkiä.

1. Varoita etukäteen kiireisestä aikataulustasi

Treffikumppanille kannattaa jo hyvissä ajoin sanoa, että aikataulusi on juuri nyt kiireinen, vaikkei tämä olisikaan ihan totta. Tällä tavoin treffien peruminen ei tule treffikumppanillesi täysin puun takaa, sillä hän on ollut koko ajan tietoinen kiireistäsi – tai keksityistä kiireistäsi.

2. Älä peru viime minuutilla

Treffien peruminen juuri ennen treffien alkua on äärimmäisen turhauttavaa.

- Jos treffisi on sovittu illalle, paras aika peruuttaa on lounasaikaan. Tällöin peruminen ei tunnu niin töykeältä, Preece opastaa.

3. Valitse yksinkertainen tekosyy

Ei kannata kertoa tekosyyksi mitään kovin monimutkaista valhetta, jota treffikumppanisi ei todennäköisesti usko. Preece neuvoo, että treffien perumisen syyksi kannattaa sanoa esimerkiksi työkiireet tai kipeäksi tuleminen.

4. Pyydä anteeksi

Jos todella haluat nähdä treffikumppanisi jonain muuna päivänä, pyydä anteeksi perumistasi. Ehdota myös heti perään uutta aikaa treffeille. Samalla voit hieman jopa lahjoa treffikumppaniasi lupautumalla tarjoamaan hänelle juoman, kun viimein pääsette näkemään.

Lue myös: Haluatko päästä treffeille? Katso millainen viesti kannattaa lähettää

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat