Kuva: Shutterstock

Aikooko deittisi perua treffit viime metreillä? 4 merkkiä paljastavat

28.05.2018 14:15 - Senja Rapila

Treffeillä käyminen voi olla joissain tapauksissa uuvuttavaa, varsinkin jos  löytää kiinnostavan ihmisen, joka onnistuu joka kerta perumaan treffit juuri ennen näkemistä.

Elite Daily -sivusto on listannut neljä erilaista merkkiä joista tiedät, että treffikumppani aikoo jättää tulematta uusille treffeille. Näiden avulla voit mahdollisesti varautua pahimpaan ja käsitellä "hylätyksi" tulemisen tunteita jo etukäteen.

Voit lukea merkit alapuolelta.

1. Hän on siirtänyt treffejä jo vähintään kerran.

Jos deittisi on siirtänyt treffejä jo vähintään kerran, ehkä kolmekin kertaa, on hyvä syy olettaa, että hän tekee sen vielä uudelleen. Ehkä hänellä on monia syitä tähän, mutta suurin syy on, että hän haluaa vältellä jotain. Ehkä hänellä on sitoutumisongelmia, jonka vuoksi hän pelkää tavata sinua kasvotusten.

2. Hän kertoo paljon tekosyitä.

Ehkä deittisi tekee paljon ylitöitä, tai hän joutuikin yllättäen lähteä vierailemaan sairaan sukulaisensa luona sairaalassa. Varaudu useisiin "koira söi kotiläksyni"-tyyppisiin selityksiin, joilla hän yrittää pelastaa itsensä.

Ehkä hän ei vain ole valmis treffailemaan, vaikka tekstiviestitse teillä juttu lentää hyvin ja tunnutte olevan samalla sivulla.

3. Hän ei osaa luvata sinulle mitään.

Jos sinusta tuntuu siltä, ettet voi sopia mitään menoja deittisi kanssa, tai että hän vaihtelee päiviä jatkuvasti, joko hän on todella kiireinen tai selkää sitoutumista. Välttelyn taso voi vaihdella suuresti. Tällaisessa tapauksessa sinulle voi tulla sellainen olo, että jahtaat jatkuvasti deittiäsi ja yrität pakottaa häntä pysähtymään lasilliselle kanssasi.

4. Hänen kommunikointitaitonsa ovat huonot.

Jos deittisi aloittaa radiohiljaisuuden päivää ennen sovittuja tärskyjä, on sinulla oikeus olla vihainen. Jos et ole kuullut hänestä vielä tuntia ennen sovittua aikaa, voi olla vaikea päättää, kannattaisiko odottelun sijaan mennä sittenkin ryhmäliikuntatunnille tai sopia kahvittelut ystävän kanssa. Ehkä hän on ollut vain kiireinen, mutta tulee kuitenkin tärskyille?

Muista, että treffailu vaatii kahden ihmisen sitoutumista ja halua tavata. Jos haluat tietää oletteko vielä näkemässä, ota yhteyttä treffikumppaniisi. Jos et saa vastausta, on sinulla hyvä syy sopia sille ajankohdalle jotain muuta. Näin sinun ei tarvitse pettyä odotellessasi henkilöä, joka on vain kadonnut elämästäsi. 

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Kuuma sinkkukesä edessä? 25 vinkkiä, miten saat kaiken ilon irti vapaudesta

Lue myös: Koetko small talkin kiusalliseksi? 5 vinkkiä, joiden avulla hallitset sosiaaliset tilanteet

Lue myös: Naiset paljastavat: Seksiasento, jossa puuhailu tuntuu pelkästään epämiellyttävältä

Kilpailut

Uusimmat