Kuva: Shutterstock

Kuinka usein seksiä harrastetaan viikossa? Yhdessä asuvat paljastavat

13.07.2018 21:15 - Emmi Moilanen

Seksielämän aktiivisuus riippuu usein elämäntilanteesta, kuten esimerkiksi ristiin menevistä työvuoroista.

Saman katon alle muuttaminen tuo muutoksia myös parisuhteeseen. Aluksi välit lähentyvät ja kumppani on yhä tiiviimmin osa jokapäiväistä arkea. Ajan kuluessa on myös rakastavaisten seksielämä kokee muutoksia ja seksin harrastamisen määrä voi vaihdella myös elämäntilanteen mukaan.

Elite Daily listasi parisuhteessa olevien Reddit-käyttäjien kommentteja siitä, kuinka usein he harrastavat seksiä viikossa. Suomensimme parhaimmat kommentit alle.

Kuinka usein seksiä harrastetaan viikossa?

“1-2 kertaa. Puolet viikosta työvuoromme menevät ristiin.”

“Merkkaan yhdynnät hyvin säännöllisesti ylös kuukautiskalenteriini. Tilasto sanoo, että yhdyntää on 6,5 kertaa kuukaudessa, eli hieman yli kerran viikossa? On viikkoja, jolloin seksiä on yli kolme kertaa ja viikkoja, jolloin ei lainkaan, mutta tuo on keskiarvo.”

“Meillä on kaksi lasta ja teemme vastakkaisia työvuoroja, jotta säästämme lastenhoitokuluissa. Harrastamme seksiä silti vähintään kaksi kertaa viikossa.

”Kerran tai kaksi viikossa ja minusta määrä on ihan hyvä. Kyllästyn seksiin, jos harrastamme sitä joka päivä. Harvempi määrä pitää jännityksen yllä. Olemme olleet kymmenen vuotta yhdessä, jos tällä on mitään merkitystä. Minusta pärjäämme aika hyvin!”

“4-7 kertaa keskimäärin.”

”Noin kymmenen. Lähes joka ilta ja joinakin aamuina. Mutta ei ole olemassa mitään oikeaa lukua, kunhan vain osapuolet ovat tyytyväisiä.”

”Kerran kuukaudessa ehkäpä. Ei todellakaan viikoittain tai päivittäin.”

”Useimpina iltoina, joinakin viikonloppuaamuina… Arvelen, että kuusi tai seitsemän kertaa.”

”Emme ole hirveän seksuaalisia. Ehkä kerran kuukaudessa tai jotain.”

“Meillä keskiarvo on kolme kertaa viikossa, mutta se riippuu vaihtelevista työajoista ja lapsista (jotka toivottavasti eivät ole kipeänä ja haluavat nukkua omissa sängyissään.”

Lue myös: Miten seksi muuttuu avioliiton jälkeen? - "Sänkypuheet on piereskelyä vuorotellen"

Lue myös: Suosituin aika seksin harrastamiseen selvitettiin - päteekö sinun kohdallasi?

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat