Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastivat iskulauseen, joka toimi parhaiten - ottaisitko omaan käyttöön?

31.07.2018 22:45 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi jääkarhuvitsi ja lupaus aamiaisesta ovat olleet hyväksi havaittuja iskulauseita.

Joskus riskin ottaminen kannattaa ja hölmöimmältäkin kuulostava iskulause voi tuottaa toivotun lopputuloksen. Insider kokosi yhteen ihmisten hyväksi havaitsemia iskulauseita, jotka todellakin olivat toimineet. Suomensimme parhaimmat kertomukset alle.

Ovela avaus keskustelulle

“Käytin tätä nykyikseen tyttöystävääni viisi vuotta sitten. Istuin kuulokkeet päässä hänen vieressään julkisella kulkiessani. Muutamaa minuuttia myöhemmin otin kuulokkeet pois päästäni ja kysyin, ”anteeksi, sanoitko jotain?” Hän vastasi, ettei sanonut mitään. Totesin, että siitä huolimatta ei ole liian myöhäistä aloittaa keskustelua.”

Jalokivien lailla loistava katse

“Sanoin jalokivikaupassa työskentelevälle tytölle, että hänen silmänsä säihkyvät enemmän kuin mikään muu siinä kaupassa. Kyllä, se toimi mutta olin paljon nuorempi ja paremmassa kunnossa silloin.”

Ihastuneena kaikki muu katoaa ympäriltä

“Eräs kundi kysyi, “oletko taikuri, koska joka kerta kun katson sinua, kaikki muu tuntuu katoavan?” Minua punastutti päiväkausia.”

Jää todella murtui

“Sinkkutyttönä toimi lause: Kuinka paljon jääkarhut painavat? Tarpeeksi murtaakseen jään. Se oli hölmöä ja kiinnitti huomioni.”

Lupaus aamiaisesta

”Äärimmäisen hyvännäköinen ystäväni kysyi, voiko tuoda aamiaisen sänkyyn minulle huomenna.”

Se yksi, joka vielä puuttui

”Kymmenen asteikolla olet yhdeksän ja minä olen se yksi, jonka vielä tarvitset. Alun perin juttu oli tarkoitettu vitsiksi naiselle, jonka tapasin baarissa ja hän ei voinut lopettaa kikattamista. Sanoisin siitä seuranneen illan todistaneen, että lause todellakin toimi.”

Lue myös: Tutkimus: Ihmisiä kannattaa iskeä kuntosalilla

Lue myös: Onko hän rakastunut sinuun? 6 selkeää merkkiä suurista tunteista

Lähde: Insider

Kilpailut

Uusimmat