Kuva: Shutterstock

Mistä tiedät, että ensitreffit eivät johda toisiin? 6 hälytysmerkkiä

22.08.2018 14:45 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Jos treffikumppanisi kaivaa kännykkänsä esiin treffien aikana, toisia treffejä tuskin tulee.

Ensitreffit on aina riskaabeli tapahtuma, sillä koskaan ei voi todella tietää ennen tapaamista, onko kyseinen ihminen sinun tyyppiäsi vai ei. Jos kemiat tuntuvat kohtaavan helposti ja juttu luistaa, on helppo aavistaa, että molemmat osapuolet haluavat nähdä vielä uudemman kerran. Joskus voi olla hankala huomata merkit siitä, että toisia treffejä ei kannata edes yrittää.

Elite Daily on kirjoittanut kuudesta hälytysmerkistä, joista voi ensitreffien aikana huomata, että toisia treffejä ei ole luvassa.

1. Keskustelu tuntuu pakotetulta tai tylsältä

Deittailuvalmentaja Julia Bekker sanoo, että toisien treffien kohtalon voi päätellä siitä, tunteeko jompikumpi tai molemmat treffeillä olevista olonsa tylsistyneeksi. Voit toki treffeillä teeskennellä kiinnostunutta, mutta todellista kipinää ei voi pakottaa. Samoin jos treffikumppanisi vaikuttaa tylsistyneeltä, ei kannata yrittää liikaa saada häntä viihtymään – teitä ei vain ole tarkoitettu yhteen.

2. Treffikumppanisi viettää aikaa kännykälläsi

Kannattaa tarkkailla treffikumppanin kehonkieltä keskustelun lomassa.

- Kehonkieli kertoo paljon. Jos treffikumppanisi on kääntynyt sivuttain sinuun nähden eikä katso sinua suoraan, kun keskustelette, se ei ole hyvä merkki. Jos hän katselee kännykkäänsä treffien aikana, se on vain huonoa käytöstä, mutta voi myös viitata siihen, että hän ei ole kiinnostunut sinusta, Bekker sanoo.

Jos huomaat treffikumppanisi käyttäytyvän huonosti tai välinpitämättömästi, voit aivan hyvin poistua paikalta. Kunhan teet sen ystävällisesti, koska ethän halua itse kuitenkaan sortua huonoon käytökseen.

3. Treffikumppani puhuu ex-kumppanistaan

Eksistä puhuminen ei ole sopiva keskustelunaihe ensitreffeillä, sanoo deittivalmentaja Karenna Alexander.

- Ensitreffeillä yrität tutustua toiseen ihmiseen nähdäksesi, haluatko vielä toiset treffit. Menneistä ja epäonnistuneista parisuhteista puhuminen vie treffeistä fiilistä pois ja voi saada treffit tuntumaan terapiasessiolta, Alexander sanoo.

(kuva: Shutterstock)

4. Treffikumppani pyytää jakamaan laskun

Karenna Alexanderin mielestä laskun jakaminen on huono merkki.

- Kun naista yrittää liehitellä ja häneen yrittää tehdä vaikutuksen, treffikumppani haluaa pitää huolta hänestä ja syöttää häntä.

Alexanderin mielestä laskun jakaminen kertoo siitä, että treffikumppanisi saattaa nähdä sinut enemmänkin ystävänä kuin potentiaalisena kumppanina. Elite Daily huomauttaa, että monen mielestä laskun jakaminen on täysin normaalia treffeillä ja jotkut voivat kokea laskun jakamisen pakon vanhakantaisena ajatuksena.

5. Treffikumppani ei mainitse mitään uudelleen näkemisestä

Kiinnitä huomiosi siihen, miten treffikumppanisi puhuu treffien loppupuolella. Jos hän puhuu jostain aktiviteetista, jota haluaisi kokeilla kanssasi tai jos hän sanoo suoraan haluavansa nähdä sinut uudestaan, hän todennäköisesti tarkoittaa sitä. Bekkerin mukaan voi samalla tavalla olla tietoinen valinta, jos treffikumppanisi ei mainitse ollenkaan uudelleen näkemisen mahdollisuutta.

6. Treffit jäävät lyhyeen

Yksi selvä varoitusmerkki on se, että treffit kestävät hyvin lyhyen aikaa.

- Kun joku pitää sinusta, hän tekee kaikkensa, jotta voi viettää kanssasi mahdollisimman paljon aikaa, Alexander painottaa.

Jos treffikumppanisi päättää lopettaa yhteisen ajan lyhyeen, ei kannata vastustella vaan hyväksyä tilanne ja mennä eteenpäin.

Jos sinulle tulee treffeillä epämukava tunne, luultavasti treffikumppanisikin kokee samanlaisia tuntemuksia. Tällöin ei ole mitään syytä yrittää venyttää tilannetta keinotekoisesti. Alexander neuvoo, että tässä tilanteessa voi vain sanoa ”tämä ei taida toimia” ja lähteä kotiin. Uudet ensitreffit saattavat odottaa sinua jo kulman takana.

Lue myös: Deittailetkö väärää tyyppiä? Paljastavat merkit koottiin yhteen

Lue myös: Milloin deittailua ei kannata jatkaa ensimmäisten treffien jälkeen? 5 hälytysmerkkiä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat