Kuva: Shutterstock

Etkö pidä romantiikasta? 9 asiaa, joihin epäromanttinen tyyppi samaistuu taatusti

06.09.2018 22:15 - Emmi Moilanen

Epäromanttinen ihminen kaihtaa mielellään julkisia hellyydenosoituksia.

Romantiikka mielletään usein parisuhteen kipinää ylläpitäväksi asiaksi. Kaikille omien tunteiden näyttäminen tai niistä puhuminen ei kuitenkaan ole helppoa, jolloin hempeät hetket erityisesti julkisella paikalla saattavat tuntua ahdistavalta.

Thought Catalog selvitti, millaisiin seikkoihin epäromanttinen tyyppi erityisesti samaistuu. Pääset lukemaan suomennetun listauksen alta.

Samaistutko näihin?

1. Et pidä julkisista hellyydenosoituksista. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettetkö välittäisi kumppanistasi. Julkinen halailu tai suudelmien vaihtaminen saa sinut vain helposti kiusaantumaan.

2. Tunteista puhuminen tuntuu sinusta vaikealta. Osoitat kiintymystäsi mieluummin kehon kielellä, kun vietätte yhteistä laatuaikaa kahden kesken.

3. Et halua, että sinua kutsutaan hellittelynimillä.

4. Et pidä romantiikan yleisestä määritelmästä ja olet vakaasti sitä mieltä, että myös kotisohvalla syöty pitsa ja kaljan juominen voivat huokua arjen romantiikkaa.

5. Sinun on vaikea suunnitella kumppanillesi romanttisia yllätyksiä.

6. Olet sitä mieltä, että intiimisti oleminen ei aina vaadi romanttista jännitettä, vaan seksiä voi mielestäsi harrastaa myös huvin vuoksi.

7. Koska tunteista puhuminen on haastavaa, kannat ajoittain huolta siitä, että tietäähän kumppanisi varmasti, kuinka syvästi olet kiintynyt häneen.

8. Sinua huolettaa myös se, että heittäytyessäsi romanttiseksi vaikutat epäaidolta.

9. Saat kuulla usein myös ystäviltäsi ja perheeltäsi, että olet harvinaisen romantiikkaa kaihtava persoona.

Lue myös: Hiipuuko romantiikka parisuhteessa? 4 täsmävinkkiä kipinän uudelleen sytyttämiseen

Lue myös: Parisuhde voi muuttaa mieltymyksiäsi - katso miten

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat