Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka ovat dramaattisimpia ihmissuhteissaan – voitko samaistua?

26.09.2018 19:15 - Emmi Moilanen

Esimerkiksi leijona tunnetaan räiskyvästä luonteestaan. Tämä piirre ulottuu myös hänen rakkauselämäänsä.

Horoskooppimerkit voivat antaa vihjeitä siitä, millä tavalla toimimme ihmissuhteissa ja konfliktitilanteissa. Bustle-sivusto listasi tähtimerkit, joilla on taipumusta hankkia runsaasti draamaa ihmissuhteisiinsa. Voit lukea suomennetun listauksen alta.

Rapu (21.6.-22.7.)

Kuun kierto ja vaiheet vaikuttavat voimakkaasti kyseisen merkin edustajiin, joka tekee heistä myös hyvin alttiita mielialavaihteluille.  Rapu saattaa itsekin tiedostaa olevansa dramaattisuuteen taipuvainen erityisesti ihmissuhteissaan.

Tästä syystä ravun olisikin hyvä oppia tunnistamaan, millaiset tilanteet saavat hän reagoimaan ylimitoitetusti olosuhteisiin nähden. Tällä keinolla omien reaktioiden hillintä on helpompaa jatkossa ja ylimääräiset ihmissuhdedraamat vähenevät merkittävästi.

Leijona (22.7.-23.8.)

Leijona tunnetaan räiskyvästä luonteestaan, ja sama pätee myös hänen tunne- sekä rakkauselämään. Leijonan dramaattinen asenne ihmissuhteissa korostuu erityisesti siitä syystä, että hänellä on tarve kailottaa tunteensa suurieleisesti koko maailman kuultavaksi – olipa kyse sitten hyvästä tai pahasta.

Kyseisen merkin edustajien olisikin hyvä antaa enemmän aikaa itselleen ja tunteiden käsittelylle, ennen kuin niistä puhuu muille eteenpäin.

Skorpioni (23.10.-22.11.)

Myös skorpionit ovat intohimoisia, dramaattisia ja kokevat tunteensa hyvin intensiivisesti. Merkin edustajien parisuhteissa tuntuukin pätevän sääntö, ”mitä enemmän draamaa, sitä syvemmin välitän.”

Skorpionilla on vahva tarve yrittää hallita kaikkea ympärillään olevaa ja pitää langat omissa käsissä. Hellittämällä tätä kontrollin tarvetta, merkin edustajat saavat myös kaivattua rauhaa ihmissuhteisiinsa.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Jousimiehet ovat spontaaneja ja toimivat ihmissuhteissaan usein hetken mielijohteesta. Merkin edustajat myös kyllästyvät helposti, jonka takia myös parisuhteen luonne saattaa hetkessä muuttua intohimoisesta draamantäyteiseksi riidaksi.

Tämä ei aina tarkoita sitä, etteikö jousimies välittäisi enää lähimmäisistään, hän vain kaipaa vaihtelua tasaiseen elämäänsä. Jousimiehen tulisikin oppia kanavoimaan hetkellistä kyllästymistä ja turhautumistaan muualle kuin ihmissuhteisiinsa.

Lue myös: Onko parisuhde muuttunut tylsäksi? 6 vinkkiä ongelman ratkaisemiseksi

Lue myös: Horoskooppimerkit, jotka sopivat seksuaalisesti parhaiten yhteen paljastettiin - yllättääkö?

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat