Kuva: Shutterstock

Horoskooppimerkit, jotka sopivat seksuaalisesti parhaiten yhteen paljastettiin - yllättääkö?

12.03.2018 20:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

On olemassa pareja, jotka sopivat astrologian mukaan paremmin yhteen kuin toiset.

Horoskooppimerkit kertovat meistä paljon. Ne avaavat muun muassa luonteenpiirteitä, mutta saattavat myös vaikuttaa siihen, kenen kanssa meillä synkaa vai ei.

Astrologian mukaan jotkin horoskooppimerkit sopivat yhteen paremmin kuin toiset. Minkä horoskooppimerkin edustajan kanssa sinun sitten kannattaisi mennä sänkyyn? Sen näet alta.

Härkä ja rapu

Sekä härkä että rapu ovat molemmat hyvin sensuelleja merkkejä. He haluavatkin nauttia asioista jokaisella aistillaan ja heille seksi on kokonaisuus. Ravun tunteellisuus sekä härän kärsivällisyys ja aistillisus tekevät heistä täydellisen parin.

Leijona ja jousimies

Leijonalla ja jousimiehellä on molemmilla samankaltaisia, jännitykseen tähtääviä odotuksia. He ovat molemmat energisiä, rohkeita sekä viehättäviä. Nämä piirteet yhdessä takaavat sen, että molemmat kertovat kyllä rohkeasti mitä oikein haluavat. He ovat myös aina valmiita kokeilemaan jotain uutta.

Neitsyt ja kauris

Neitsyt on horoskooppimerkeistä se kaikkein avuliain. Siksi sen kumppaniksi sopii hyvin vastuullinen kauris. Kauris nimittäin salaisesti haluaa olla se, josta huolehditaan ja neitsyt taas nauttii suuresti siitä, että voi tehdä toisen onnelliseksi. Siksi makuuhuoneessa on tasapaino, joka tekee seksistä joka kerta upeaa.

Vaaka ja oinas

Vaaka ja oinas ovat täydellinen pari, mikä saattaa kuulostaa oudolta, sillä heillä ei ole mitään yhteistä. Oinas on kova tekemään aloitteita ja vihaa sitä, jos hänet jätetään huomiotta. Vaaka sen sijaan arvostaa tasa-arvoa. Sängyssä nämä kaksi merkkiä tulevat kuitenkin toimeen paremmin kuin hyvin. Vaaka osaa hidastaa innostunutta oinasta, joka taas hallitsee kiusoittelun. Näin intohimoa riittää koko illaksi.

Skorpioni ja kalat

Skorpionin ja kalojen välinen vetovoima on uskomattoman vahva. Molemmat kaipaavat romantiikkaa, läheisyyttä sekä seksiä. Kalat haluaa kokeilla kaikkea uutta ja innokas skorpioni täyttää mielellään nämä toiveet. Molemmilla on todella kovat seksuaaliset halut, mutta tämän lisäksi myös suuret tunteet. Tämän vuoksi suhde saattaa olla myös räjähdysherkkä.

Kaksonen ja vesimies

Tämä kaksikko sopii yhteen siksi, että heidän kommunikointinsa toimii. Siksi kumpikaan ei joudu miettimään sitä, voiko toiselle kertoa, että mitä oikeasta haluaa. Tämä pari onkin erilainen ja todella leikkisä, joka kokeilee aina mielellään jotain uutta. Siksi heidän sängyssään ei ole koskaan tylsää.

Lue myös: Uskomukset uusiksi - moni nainen haluaa enemmän seksiä kuin heidän kumppaninsa

Lue myös: Venyttääkö seksi naisen sukuelimiä ja kuinka leveä on keskivertovagina? 3 yllättävää faktaa

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat