Kuva: Shutterstock

Onko suhteessasi henkistä pettämistä? Selkeät merkit listattiin

01.10.2018 12:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Pienet muutokset käytöksessä saattavat paljastaa jotain, mitä toinen yrittää salata.

Pettää voi niin fyysisesti kuin henkisesti. Jälkimmäisessä ihminen luo toiseen erittäin syvän tunnesiteen ja jakaa toiselle usein paljon elämästään ja ajatuksistaan. Mutta mistä sitten voi tietää, onko omassa suhteessa henkistä pettämistä?

On olemassa muutamia selkeitä merkkejä, jotka kertovat siitä, että oman kumppanin kanssa kannattanee hiukan jutella.

1. Hän tekee kaikkensa, jotta et pääse katsomaan hänen puhelintaan. Hän kääntää sen aina niin, ettet näe näyttöä tai vaihtoehtoisesti laittaa sen esimerkiksi pöydälle aina niin, että näyttö on alaspäin.

2. Jos kumppani alkaa yllättäen käyttämään uusia sosiaalisen median sovelluksia, saattaa hänellä olla jotain peiteltävää. Jos myös näihin sovelluksiin alkaa tulla usein erilaisia viestejä, kannattaa ehkä ottaa asia puheeksi.

3. Hän käyttää puhelintaan paljon myös silloin, kun te olette kahdestaan. Joudut siis kilpailemaan jonkun toisen ihmisen huomiosta aina ja joka paikassa.

4. Kumppanisi ei enää jaa elämästään niin paljon sinun kanssasi, kuin hän ennen teki. Yllättäen sinusta tuntuu, ettet tiedä hänen elämästään enää yhtään mitään.

5. Huomaat, että suhteessanne ei ole enää lainkaan läheisyyttä. Suukottelu, seksi ja halailu ovat jääneet taka-alalle.

6. Hän alkaa yllättäen viettää paljon aikaa ihmisen kanssa eikä enää halua sinua paikalle. Tämä kertoo siitä, ettei hän halua sinun tapaavan kyseistä ihmistä, jonka kanssa hänellä ehkä on pelissä hieman enemmän kuin mitä pitäisi.

7. Hän aloittaa yllättäen riitoja pienistäkin asioista ja tuntuu siltä, kuin hän haluaisi riitoja, jotta saa hyvän syyn eroon.

8. Hän tuntuu olevan enemmän kotonaan sen toisen ihmisen kuin sinun kanssasi. Hän puhuu tästä tyypistä paljon ja ihmisen mainitseminen nostaa hymyn hänen huulilleen.

Lue myös: Oletko sinä syyllistynyt mikropettämiseen? Merkit, joista tiedät

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat