Kuva: Shutterstock

Onko nettideittailun aloittaminen vaikeaa? Lue vinkit, joilla saat säpinää kumppanin etsimiseen

02.10.2018 09:45 - Lauri Kujanpää / lauri.kujanpaa@bauermedia.fi

Nettideittailussa kannattaa kokeilla muun muassa erilaisia lähestymistapoja.

Nettideittailun aloittaminen voi olla sinkuille joskus hyvinkin hankalaa. Päässä pyörivät miljoonat kysymykset siitä, kuinka mikäkin asia pitäisi tehdä ja miksi. Ensimmäinen askel on liittyä deittisovelluksiin ja -sivustoille.

Kumppanin metsästämisen kenties jännittävin vaihe on kun lähestyt kiinnostuksen kohdetta ensimmäisen kerran. Monia mietityttääkin, mitä kaikkea keskustelun alussa voi kysyä, sanoa tai tehdä. Aina kannattaa olla oma itsensä, mutta erityispiirteitä voi toisinaan myös korostaa.

Näillä alla olevilla vinkeillä saat säpinää nettideittailuun - lue!

1. Älä odota liikoja, vaan pidä kivaa!

Älä ota turhia paineita tai mieti, että nyt kyseessä on elämäsi rakkaus. Ole rento ja oma rehellinen itsesi. Nauti siitä, että saat puhua muiden kanssa!

2. Kokeile erilaisia lähestysmistapoja.

Oletko kaavoihin kangistunut kaveri, joka aloittaa keskustelut aina samalla tavalla? Jos tulosta ei ole ennen syntynyt, kokeille uusia avausrepliikkejä. Voit esimerkiksi kertoa vitsin!

3. Anna toinen mahdollisuus.

Ärsyttääkö jonkun ihmisen tapa ilmaista itseään, mutta silti hänessä on jotain kiinnostavaa? Anna hänelle mahdollisuus näyttää, olisiko kaikki vaan sittenkin aloituskankeutta. Ehkäpä muutat kantaasi, kun keskustelu alkaakin toimimaan pidemmän päälle.

4. Esittele itsesi hauskasti.

Teetkö elämässi jotain tavallisuudesta poikkeavaa? Pidätkö jostain hassun hauskasta asiasta? Kerro tämä heti kohteellesi ja katso, miten hän reagoi. Kenties hän on samanlainen "hullu" kuin sinäkin!

5. Kysy tulevaisuudesta.

Tuntuuko kumppani juuri oikealta? Kysele häneltä tulevaisuuden suunnitelmista ja mieti, kohtaavatko halunne. Kenties toisella on joitakin sellaisia unelmia, joita voitte toteuttaa yhdessä. 

6. Heitä verkot kunnolla vesille.

Varsinkin alussa tämä on hyvä sääntö. Todennäköisyys löytää se oikea kasvaa heti kun laajennat toimiasi. Kokeile useita eri sivustoja ja sovelluksia ja ole innokas! Ei tiedä, vaikka löytäisitkin kultahipun sieltä, mistä vähiten odotat. 

 Lähde: Elite Daily, Women´s Health

Kilpailut

Uusimmat