Kuva: Shutterstock

Mikä rakastumisessa on parasta? Sydämen sulattavat kertomukset koottiin yhteen

31.10.2018 15:15 - Emmi Moilanen

Täynnä rakkautta oleva parisuhde antaa mahdollisuuden olla kumppanin edessä haavoittuvainen ilman, että tarvitsee pelätä tuomituksi tulemista.

Rakkaus saa perhoset lentelemään vatsanpohjassa ja maailma tuntuu hivenen paremmalta paikalta, kun sitä katselee vaaleanpunaisten lasien läpi. Elite Daily -sivusto keräsi yhteen ihmisten kertomuksia siitä, mikä rakastuneena olemisessa on kaikkein parasta. Voit lukea suomennetut tarinat alta.

Mikä rakastumisessa on parasta?

"Paras ja kamalin asia rakkaudessa on se, että sitäon mahdotonta edes kuvailla sanoin. Rakastuneena olemisessa ihanaa on se, että sinulla on henkilö, joka saa olosi tuntumaan aina kotoisalta riippumatta siitä, missä olette. Sinulla on joku, joka arvostaa ja rakastaa sinua kyseenalaistamatta."

"Voin luottaa häneen, vaikka hän on nähnyt rumimmat ja oudoimmatkin piirteeni. Minulla ja miehelläni on oma salakieli, jota puhumme keskenämme. Hölmöä, mutta se saa olon tuntumaan erityiseltä."

”Parasta rakastuneena olemisessa on se, että kumppani on ehdottomasti tukenani ja ymmärtää minua täysin. Minun ei tarvitse selittää itseäni lainkaan hänen seurassaan.”

"Lempiasiani syvässä rakkauden tunteessa on se, että se kasvaa. Tuntuu kuin sydän olisi kahdessa kehossa yhtä aikaa. Tämä tuo turvallisuutta ja kumppanuuden tunnetta päivittäin."

”Rakastan sitä, että saan olla haavoittuvainen toisen ihmisen kanssa. Tällaista mahdollisuutta ei ole muualla.”

”Vähän kornia, mutta maailma näyttää vähemmän musertavalta ja pelottavalta paikalta, kun on joku, johon todella voin luottaa. On myös ihanaa, että rakkaasta oppii koko ajan lisää ja tunneside vahvistuu.”

”Parasta rakkaudessa on se, että hiljaisuudestakin voi nauttia ilman kiusallisuutta.”

Lue myös: Mitä rakkaus on? Seikat, joihin jokainen rakastunut voi samaistua

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat