Kuva: Shutterstock

"Ei ollut mitään aikomusta mennä paikalle” - Naiset kertovat, miksi ovat jättäneet menemättä treffeille

24.12.2018 19:15 - Senja Rapila

Aina treffi-into ei pysy treffeihin asti, vaan voi tulla tunne siitä, ettei välttämättä sittenkään haluaisi tavata uutta tyyppiä romanttisessa mielessä.

Naiset ovat kertoneet omia kokemuksiaan siitä, kun ovat jättäneet menemättä treffeille. Voit lukea naisten kertomukset alapuolelta.

”Kun latasin Tinderin ensimmäistä kertaa, miehet siellä olivat todella rasistisia ja ällöttäviä, olin ihmeissäni. Kun eräs mies ylitti rajan toden teolla, sain tarpeekseni. Käyttäydyin kuin olisin mukana jutussa ja pyysin häntä tapaamaan minut samana iltana drinkkien merkeissä. Minulla ei ollut mitään aikomusta mennä paikalle. Tuntia myöhemmin sain liudan viestejä Tinderissä siitä, kuinka törkeä olin, kun en tullut koskaan paikalle. Sanoin hänelle, että lopettaa rasistisuuden ja poistin hänet pareistani.”

”Söpö kundi töistä pyysi numeroni ja meillä oli suunnitelmissa tavata viikonloppuna. Olimme flirttailleet töissä silloin tällöin jo viikkojen ajan. Sen jälkeen, kun vaihdoimme numeroita, hän alkoi tekstailla minulle niin paljon, että meni maku. En mennyt paikanpäälle ja aloin vältellä häntä töissä.”

”Olen perunut treffejä erään pojan kanssa yli vuoden ajan, koska en halua tavata häntä. Olen hermostunut, en tykkää deittailusta!”

”Olen huono aikatauluttamaan ja päivät menivät sekaisin. Olin sopinut tapaavani ihastukseni illallisen merkeissä ja jätin menemättä sinne, vaikka ei ollut tarkoitus! Sanoin olevani pahoillani ja tapasimme seuraavalla viikolla.”

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Oletko hänelle maailman tärkein? Asiat, joista tiedät sen hetkessä

Kilpailut

Uusimmat