Kuva: Shutterstock

Saatat huomaamattasi estää itse itseäsi rakastumasta - haitalliset tavat, joihin ei tulisi sortua

13.02.2019 19:15 - Emmi Moilanen

Riitojen välttely voi johtaa siihen, ettei syviä rakkauden tunteita pääse muodostumaan uuden kumppanin kanssa.

Vaikka kävisitkin ahkerasti treffeillä ja haaveilet elämänkumppanin löytämisestä, on mahdollista, että saatat itse estää itseäsi rakastumasta. Tämä on todennäköistä erityisesti siinä tilanteessa, jos olet etsinyt jo pitkään, mutta et tunne ihastumisen häivähdystäkään deittejäsi kohtaan.

Your Tango -sivusto selvitti, millaiset tavat toimivat hälytysmerkkeinä siitä, että saatat itse seisoa oman onnesi tiellä. Voit lukea suomennetun listauksen alta.

Samaistutko näihin?

1. Pidät sisälläsi useita asioita ja tunteita, joista et ole halukas puhumaan kenenkään kanssa. Tämä voi aiheuttaa sen, että kannat menneiden parisuhteiden painolastia mukanasi uuteen suhteeseen.

2. Välttelet myös negatiivisista aiheista puhumista ja haluat lakaista alkavat riidanaiheet kaikessa hiljaisuudessa maton alle.

3. Sinulla on taipumus pitää kaikki vaihtoehdot auki mahdollisimman pitkään, vaikka olisitkin tapaillut jo pitkään jotakuta ja suhde on muuttumassa vakavaksi.

4. Yrität hurmata uuden tuttavuuden heittäytymällä hyvin nopeasti intiimiin suhteeseen ja olet taipuvainen ajattelemaan, että viimeistään seksin harrastaminen saa rakkauden roihahtamaan välillänne.

5. Sinulla on yhä käsittelemättömiä asioita eksäsi kanssa, ja saatat olla vieläkin voimakkaasti kiintynyt tai rakastunut häneen.

Lue myös: Kyllästyttääkö sinkkuus? 10 hyvää puolta, jotka sinkkuelämä tuo mukanaan

Lue myös: 6 fyysistä oiretta, jotka paljastavat hiipuvan rakkauden - olisitko arvannut?

Lue myös: Miten seurustelun alkuaika eroaa pitkän suhteen arjesta? 5 hulvatonta totuutta

Lähde: Your Tango

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat