Kuva: Shutterstock

Mitkä ovat lähitulevaisuuden seksitrendit? Kysely selvitti viiden kärjen

27.06.2019 19:15 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Masturboinnin määrän arvellaan vain lisääntyvän.

Alusvaatteita ja seksileluja myyvä verkkokauppa Ann Summers on selvittänyt kyselyllä, millaisia seksiin liittyviä trendejä tulemme todennäköisesti näkemään lähitulevaisuudessa. Asiaa kysyttiin 400:lta yrityksen seksileluja markkinoivien juhlien järjestäjältä.

Vastauksista käy ilmi, että itsetyydytyksen merkitys ihmisten seksielämässä tulee vain kasvamaan. Alta näet kyselyn perusteella kootun seksitrendien viiden kärjen.

1. Itsetyydytys
2. Bondage (sitominen)
3. Ryhmäseksi ja kolmen kimppa
4. Sukupuolineutraalit seksilelut
5. Polyamoria

Tutkimusta voi toki kritisoida tarkoitushakuisuudesta, sillä sen on tehnyt seksileluja myyvä firma. Näin ollen tutkimukseen vastanneet juhlasuunnittelijat saattavat painottaa seksilelujen kautta hankittua omaa nautintoa. Tuloksille on kuitenkin myös muiden tutkimusten kautta tullutta katetta, kirjoittaa brittiläinen Metro-julkaisu. Tänä älypuhelinten aikana ihmiset eivät enää joidenkin tutkimusten mukaan kohtaa toisiaan yhtä paljon kuin ennen, ja tämä saattaa heijastua itsetyydytyksen määrän lisääntymiseen. Seksuaalisesti stimuloiva sisältö on jokaisen heti saatavilla missä tahansa, mikä voi myös vaikuttaa tähän trendiin. Tutkimuksissa onkin havaittu, että teini-ikäiset harrastavat koko ajan vähemmän seksiä toistensa kanssa kuin ennen.

Lue myös: Naisten välinen seksi kiinnostaa suomalaisnaisia: 'Nuorten keskuudessa asenteet vapautuneet'

Lue myös: Suomalaiset kertovat seksiunistaan: "Näen erittäin homoeroottisia unia"

Lähteet: Metro, Metro

Kilpailut

Uusimmat