Lomaromanssi voi johtaa jopa avioliittoon - suomalaiset kertovat omia tarinoitaan

27.06.2019 16:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kesällä moni saattaa löytää itsensä keskeltä lomaromanssia.

Lomaromanssi, tuo ihana kutkuttava rakkaustarina, joka saattaa alkaa esimerkiksi kesälomareissun aikana. Usein se kestää sen pienen hetken, toisinaan siitä saattaa taas kehkeytyä jotain elämääkin suurempaa.

Radio Novan kesäaamuissa Esko Eerikäinen sekä Minna Kuukka päätyivät utelemaan kuuntelijoiltaan tarinoita lomaromansseista.

Tarinoiden perusteella näyttää ainakin siltä, että romansseille kannattaa antaa mahdollisuus. Koskaan kun ei voi tietää mitä lopulta tapahtuu.

Muutaman ihanan esimerkkitarinan pääset lukemaan alta.

"Lomaromanssini kesti yhden viikon vuonna 2017. Asuin kyseisen tytön luona tuon viikon ja oli ihanaa aikaa. Suosittelen", kertoi Jere kokemuksestaan.

"Minun yhden viikon lomaromanssi vuonna 1988 johti 17 vuoden avioliittoon, kahteen lapseen ja nyt jo kolmeen lapsenlapsen," tarinoi sen sijaan Katri, joka todisti sen, että koskaan ei tiedä miten paljon se elämä voi hetkessä muuttuakaan.

"Minulla oli lomaromanssi kesällä 2003 Etelä-Euroopassa ja tänä vuonna olemme olleet naimisissa 15 vuotta." Näin siis kävi myös Hannalle, joka löysi sen oikean kesäisestä heilasta.

Nämä tarinat todistavatkin sen, että rakkaus saattaa löytyä mistä vain. Joten ei muuta kuin rohkeasti lomaromanssin syleilyyn.

Yläpuolelta pääset kuuntelemaan Eskon ja Minnan keskustelua aiheesta ja siitä, millaista tilastotietoa aiheeseen liittyy.

Kuuntele Radio Novan aamua arkisin 6.-10.

Radio Nova ja Voice.fi ovat osa Bauer Mediaa.

Lue myös: Etsitkö elämäsi rakkautta tai lomaromanssia? Lue, minne kannattaa matkustaa

Lue myös: Lempi leiskuu suomalaissinkkujen lomamatkoilla - parhaat iskupaikat löytyvät hotellista

Uusimmat