Kuva: Shutterstock

Mitä rakkauselämässäsi tapahtuu syyskuussa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

31.08.2019 12:15 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä. Syyskuussa vuorossa on rakkaushoroskooppi.

Syyskuussa kurkistetaan siihen, mitä kaikkea tähdet lupaavat rakkausrintamalla.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Syntymäpäiväänsä juhliva neitsyt tuntee olonsa itsevarmaksi rakkaus- ja ihmissuhderintamalla. Tämä johtuu osittain myös siitä, että merkin edustajien läheiset ovat muistaneet neitsyttä ahkerasti onnentoivotuksin.

Syyskuussa neitsyen elämään säteilee erinomaista energiaa, joka saa ihmissuhteet kukoistamaan. Muista kuitenkin, että kukoistava rakkauselämä vaatii kovaa työtä myös sinulta itseltäsi – olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaaka tuntee syyskuussa tasapainoilevansa kuin kahden tulen välissä; vapauden kaipuusi on tällä hetkellä hyvin voimakas. Ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta tämä tarkoittaa sitä, että omiin oloihisi vetäytyminen voi kummastuttaa lähipiiriäsi.

Varaudu siis siihen, että saat välillä selittää käytöstäsi juurta jaksain. Seurustelevalle vaa’alle tämä kuitenkin voi aiheuttaa pulmatilanteita parisuhteeseen – muista, että kärsivällisyys ja avoin keskustelu tuovat avun tilanteeseen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionia turhauttaa, sillä ihmissuhteet ja rakkauspulmat ovat tuntuneet viime aikoina aiheuttaneen normaalia enemmän päänvaivaa. Sinkkuskorpioni tuntee laittaneensa itsensä likoon täysillä, mutta vastakaiku ei ole ollut toivotunlaista. Myös skorpionin parisuhde on saattanut viime viikkoina kokea kolauksia.

Ympärilläsi vellova huono energia hälvenee kohti kuun loppua, jolloin on jälleen otollinen aika heittää verkot tosimielessä vesille.

Jousimies (22.11.-21.12.)

Kesän jälkeen jousimies tuntee olonsa virkistyneeksi, eivätkä pienet tai hieman suuremmatkaan murheet jaksa lannistaa.

Ota seesteinen olo hyötykäyttöön myös rakkausrintamalla, nimittäin nyt on aika tarttua toimeen. Olipa kyse sitten pitkään solmussa olleen ihmissuhteen ratkomisesta tai treffipyynnön lähettämisestä, rento olotila ja leppoisa suhtautuminen asioihin kantavat nyt pitkälle syksyyn.

Kauris (22.12.-19.1.)

Alkava syksy on kauriille itsetutkiskelun aikaa. Hidasta tahtia hyvällä omalla tunnolla ja pohdi, mihin suuntaan haluaisit seuraavaksi elämääsi viedä. Rauhassa tehdyt päätökset ovatkin usein avain kauriin onneen, erityisesti rakkausrintamalla.

Syyskuun alku on otollista aikaa parisuhteen vahvistamiselle ja avoimelle keskustelulle, ehkä saat myös kumppanisi sitoutumaan mukaan seuraaviin tavoitteisiisi? Sinkkukauris puolestaan kokee itsekseen vietetyn ajan syyskuussa poikkeuksellisen energisoivana.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vesimiehen syksy alkaa hyvissä tunnelmissa, ja sosiaalisia menoja sekä treffi-iltoja tuntuisi olevan riittämiin. Tosin merkin edustajat itse tuntevat olonsa hieman uupuneiksi ja tämä kaikki heijastelee myös ihmissuhteisiin erityisesti rakkausrintamalla.

Vaikka syksyn alku tuntuukin raskaalta, karsi muista menoistasi, jotta energiaa riittää läheisten ihmissuhteiden hoitamiseen. Huomaat vaivannäön maksavan itsensä nopeasti takaisin.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalat heittäytyy tunteelliseksi ja herkistelemään syyskuun alun kunniaksi. Olipa kyse sitten alkavasta kaamosmasennuksesta tai puhtaasti läheisyyden kaipuusta, pikaratkaisua tilanteeseen ei tulisi etsiä.

Vaikka merkin edustajat saattavatkin kyseenalaistaa sen, onko todellista rakkautta edes olemassa, loppukuuta kohti ajatukset lähtevät ratkeamaan kuin itsestään. Olitpa sitten sinkku tai parisuhteessa, syksyn keskivaihe on sinulle jo huomattavasti seesteisempää aikaa.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas tuntee romantiikan kipinän syttyvän rinnassaan sitä enemmän, mitä pidemmälle alkava syksy etenee. Omia tunteita kannattaakin kuunnella tarkoin, vaikka järki voisikin kertoa toisin. Vaistosi on virittynyt syyskuussa herkimmilleen, joka enteilee hyvää myös rakkausrintamalla.

Parisuhteessa oleva oinas aistii nyt erinomaisesti sen, mitä suhde vaatii kehittyäkseen ja kasvaakseen. Sinkkuoinaat puolestaan tietävät treffaillessaan jo hyvin pian sisimmässään sen, voisiko kyseessä olla potentiaalinen seurustelukumppani vaiko sittenkin vain lyhyen ajan tuttavuus.

Härkä (20.4.-20.5.)

Jääräpäinen härkä on kokenut kesän aikana kolauksia ihmissuhderintamalla, sillä hän on itsepäisesti yrittänyt ratkoa kiusallisia tilanteita ja mennä vaikka läpi harmaan kiven.

Hellitä otettasi syyskuussa ja anna myös muiden ihmisten tulla luoksesi. Muista, ettei vastuu rakkauselämän ja muiden sosiaalisten suhteiden hoitamisesta lepää pelkästään sinun harteillasi. Härän syyskuun rakkausvinkki onkin laatuajan järjestäminen pelkästään itsensä kanssa.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen tuntee sisimmässään, että tiettyjen tunteiden ja ajatusten olisi vihdoin aika päästä ulos. Kerää syyskuussa siis rohkeutta ottaa esille niitä asioita, joita et ole uskaltanut aikaisemmin puida kumppanisi kanssa. Sinkkuelämää viettävän kaksosen oloa puolestaan voi helpottaa toimeen tarttuminen ja rohkea aloitteiden tekeminen.

Erityisesti syyskuun loppupuoli on otollista aikaa ihmissuhteiden edistämiseen. Vaikka alku voi tuntua vaikealta, huomaat pian toimiesi positiiviset vaikutukset.

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu tuntee haikeutta kesän päättymisestä ja kaipaakin juuri nyt normaalia enemmän hellyyttä ja huomionosoituksia.

Seurustelevan ravun kannalta haikea mieliala kääntyy syyskuun aikana parisuhteen voitoksi ja vahvistavaksi tekijäksi. Sinkkurapu puolestaan kamppailee läheisyydenkaipuunsa kanssa. Tunteeseen ei kuitenkaan pitäisi jäädä vellomaan liian syvälle, sillä onni saattaa löytyä lähempää kuin arvaatkaan.

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinkkuleijona toivoo kovasti säpinää rakkausrintamalleen, mutta uudet tuulet eivät ilmesty eteesi tyhjästä. Vaikka huomiosta nauttiva leijona toivoisikin ihmisten tulevan hänen luokseen, nyt on aika lähestyä myös muita. Syyskuussa ympärilläsi velloo positiivinen energia, joka lupailee hyvää deittimarkkinoita ajatellen.

Parisuhteen kannalta leijonan huomion halu voi alkusyksyn pimenevissä illoissa kääntyä pulmalliseksi, kun merkin edustaja toivoisi normaalia suurempaa hemmottelua itselleen. Toiveesi täyttyvät, kunhan vain muistat myös itse olla ensin aloitteellinen useammin.

Lue myös: Asiat, jotka tulisi tietää kumppanista vuoden seurustelun jälkeen - osaatko vastata kysymyksiin?

Lue myös: 10 asiaa, jotka hyvinvoiva parisuhde tarvitsee - toteutuvatko omassa suhteessasi?

Lue myös: Rakkaus muuttaa ihmistä viidellä eri tapaa – huomaatko piirteet itsessäsi?

Voice.fi, Radio Nova ja Iskelmä ovat osa Bauer Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat