Kuva: Shutterstock

Mikä on suurin vahvuutesi ihmissuhteissa? Voice.fi:n kuukauden horoskooppi paljastaa

31.03.2020 18:45 - Emmi Moilanen

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan aina kuukauden viimeisenä päivänä.

Huhtikuun horoskoopissa paneudutaan ihmissuhteisiin ja siihen, mitkä ovat eri merkkien vahvimmat puolet sosiaalisessa kanssakäymisessä niin töissä, vapaalla kuin rakkauselämässäkin. Voit lukea alta, mitä oma merkkisi paljastaa sinusta.

Oinas (21.3.-19.4.)

Oinas on rohkea tyyppi, joka ei pelkää kertoa mielipiteitään tai tarttua toimeen, kun sitä vaaditaan. Jämäköistä otteistaan huolimatta merkin edustajat eivät pyri jyräämään ketään alleen, vaan yrittävät aina toimia muita loukkaamatta.

Joskus kuitenkin lipsahtaa ja oinas huomaa toimineensa liian omapäisesti. Voimakastahtoisuutta heissä kuitenkin tasapainottaa se, että he osaavat pyytää anteeksi täydestä sydämestään. Se on ominaisuus, joka kantaa oinaan ihmissuhteissa pitkälle.

Härkä (20.4.-20.5.)

Härkä on ajoittaisesta jääräpäisyydestään huolimatta hyvin taitava ilmaisemaan itseään, omia tunteitaan sekä näkökulmiaan. Hän jaksaa pysyä kärsivällisenä keskustelukumppaninsa kanssa silloinkin, kun asioista ei olla täysin samaa mieltä. Merkin edustajia kiitelläänkin hyvin usein siitä, kuinka he tulevat toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa erinomaisesti.

Härän sosiaalinen älykkyys loistaa erityisesti niissä tilanteissa, kun erimielisyyksiä ratkotaan.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkin edustajat ovat usein sosiaalisia tyyppejä, jotka kokevat olevansa parhaimmillaan suuren ihmisjoukon keskellä. Tällöin he pääsevät parhaiten tuomaan esiin terävää ja älykästä huumorintajuaan.

Kaksoset pystyvät reagoimaan ja mukautumaan erilaisiin tilanteisiin nopeasti. Monet ihailevatkin heitä heittäytymiskyvyn ja hauskuutensa ansiosta. Nopean reagointikykynsä ansiosta kaksoset aistivat taitavasti myös keskustelukumppaninsa tunnetiloja.

Rapu (21.6.-22.7.)

Luova rapu keksii jatkuvasti uusia keinoja itsensä ilmaisemiseen. Tämä piirre yhdistettynä kuoren alta löytyvään herkkyyteen takaa sen, että merkin edustajia kadehditaan heidän hyvinvoivista ihmissuhteistaan. Rapu pystyy puhumaan lähipiirilleen lähes kaikesta, ja on erinomainen kaivamaan myös ystävistään tätä piirrettä esiin.

Jatkuva itsetutkiskelu takaa myös sen, että merkin edustajat ovat useimmissa tilanteissa täysin sinut itsensä kanssa, eivätkä koe tarvetta esittää mitään muuta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijonat ovat hyvin päämäärätietoisia toimissaan, olipa kyse sitten työasioista, vapaa-ajan vietosta tai ihmissuhteiden hoitamisesta. Merkin edustajien on helppo asettaa itselleen selkeitä tavoitteita, joita kohti pyrkiä.

Tämän ansiosta useimmille leijonille on kehittynyt järjestelmällinen piirre, jonka ansiosta he usein menestyvät tärkeiksi kokemissaan asioissa. Intohimon kohteisiinsa paneutuessaan leijonat kasvattavat itselleen rautaisen itseluottamuksen, eivätkä pelkää uusien asioiden kokeilemista.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyen vahvuus on se, että hän kohtelee muita ihmisiä juuri sillä tavalla, kuten haluaa itseään kohdeltavan. Tämä on periaate, josta neitsyt haluaa viimeiseen saakka pitää kiinni.

Merkin edustajat ovat myös erinomaisia kuuntelijoita. Tämän taidon avulla he välttyvät ihmissuhteissaan myös äkkipikaisuuden ja väärinkäsitysten aiheuttamilta, turhilta ristiriidoilta.

Kilpailut

Uusimmat