Kuva: Shutterstock

"Unohdimme lukita oven" - suomalaiset paljastavat huikeimmat seksikokemuksensa

15.08.2020 18:15 - Henna Koste

Kun himo iskee, se ei katso aikaa, eikä paikkaa. Siltä vaikuttaa ainakin suomalaisten kertomien seksikokemusten valossa.

Voicen seksikyselyssä syvennyttiin suomalaisten seksuaalisuuteen ja seksitottumuksiin. Kyselyssä selvisi muun muassa, että suomalaiset ovat varsin ennakkoluulottomia ryhmäseksin suhteen. Lue lisää täältä. 

Kysyimme myös suomalaisilta, millaisia ovat heidän ikimuistoisimmat seksikokemukset. Kävi ilmi, että yllättävät paikat sekä partnerit ovat jääneet monet mieleen. Poimimme 14 erilaista tarinaa: 

"Exän kanssa hänen luonaan. Oltiin jo erottu, mutta päätettiin nähdä vielä. Ehkä hulluinta ja rajuinta seksiä ikinä. Ja parasta."

"Mökkilaiturilla keskellä kirkasta päivää."

"Koko päivän odotettu, pitkin päivää kiusoittelua ja fantastinen seksikerta poikaystävän kanssa."

"Yksi ihana sunnuntai harrastettiin nykyisen kumppanin kanssa seksiä kokopäivä. Koko akti kesti kaiken kaikkiaan 9 tuntia. Aktin jälkeen molemmat olivat niin loppu että vain nukahdettii lusikkaan."

"Moottoritien yllä olevaa kaidetta vasten naisen kanssa takaapäin... asiat eskaloitui kävelylenkillä."

"Olimme mieheni kanssa autossa matkalla eräälle mökille. Kumpikaan ei sanonut sanaakaan, mutta molemmat tiesivät haluavansa seksiä. Pysähdyimme hetkeksi erääseen syrjäiseen paikkaan ja harrastimme kuumaa autoseksiä."

"Reilusti vanhemman miehen kanssa tuli spontaanisti touhuiltua, se jäi mieleen."

"Olimme ulkona leffassa ja yhtäkkiä tunnen kuinka kumppanini alkaa kosketella reidestä ja käsi etenee koko ajan ylöspäin. Hän kosketteli reidestä ja haarovälistä noin puoli tuntia jonka aikana olin jo epätoivoisen himokas. Poistuimme sitten siitä kesken elokuvan vessaan ja revimme toistemme vaatteita päältämme. Harrastimme seksiä seinää vasten ja niin että olin lavuaarin tason päällä. Poistuessamme tajusimme myös, että olimme unohtaneet lukita oven..."

"Menin nyt korona-aikaan treffeille miehen kotiin, tarkoituksena lähteä yhdessä lenkille. Lenkki vaihtui yli kahden tunnin seksiksi miehen kanssa, joka todella tiesi mistä pitää ja miten tyydyttää myös nainen."

"Keinun kokeilu ja kimppakivaa seksikaupan takahuoneessa."

"Olin kaverin kanssa laivalla. Hän katosi johonkin ja istuin yksin ravintolassa. Viereeni tuli mies. Kaikin puolin siisti, ei humalassa. Juteltiin asiallisesti niitä näitä. Kohta hän ehdotti hyttiinsä lähtemistä. Mietin asiaa hetken ja totesin, et miks ei. Siellä sitten meni muutama tunti. Parasta seksiä ikinä."

"Pysäköimme auton kesken kesälomareissun tien varrella olevalle vedenottamolle ja siellähän sitä piti touhuilla autossa ja auton ulkopuolella. Ei paljon välitetty ohimenevästä liikenteestä."

"Ulkomailla hotellin isolla parvekkeella. Päivän kiusottelun ja lämmittelyn jälkeen, ei tarvinnut leluja eikä mitään lisää. Parasta!"

"Guns N' Rosesin keikalla bajamajassa."

Lue myös: Ensitreffit tulossa? 4 kysymyskategoriaa, joiden avulla murrat jään ja rentoutat tunnelmaa

Lue myös: Tavat, jotka voivat saada sinut vaikuttamaan vaikeasti lähestyttävältä - oletko sortunut huomaamattasi?

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat