Kuva: Shutterstock

Ihmiset paljastavat: "Ikimuistoisin lahja, jonka olen koskaan saanut kumppaniltani"

25.12.2020 14:15 - Emmi Moilanen

Yllätysjuhlatkin voivat toimia lahjana.

Jouluaattona useiden perheiden ja pariskuntien perinteisiin kuuluu lahjojen antaminen. Bustle-sivusto päästi ihmiset muistelemaan kumppanilta saamansa lahjaa, joka on painunut ikiajoiksi mieleen – syystä tai toisesta.

Kokosimme parhaimmat kertomukset alle.

Yllätysjuhlat täynnä ystäviä

”Aviomieheni järjesti minulle yllätysjuhlat, jotka todellakin yllättivät minut. Hän kutsui kaikki ystäväni sekä perheeni, ja valitsi juhlapaikan, josta tiesi minun pitävän. Hän huolehti kaikista järjestelyistä, jotta saisin pelkästään nauttia illasta. Hän tietää, että olen kova stressaamaan näissä asioissa ja tiesi myös sen, että ikävöin tuolloin ystäviäni ja läheisiäni kovasti. Juhlat merkitsivät minulle niin paljon.”

Mieleen painunut juliste

”Asuin tuolloin vielä vanhempieni luona ja ennen kuin olin muuttanut omaan asuntoon, deittailin tyyppiä, jolla oli valtava maailmankartta makuuhuoneensa seinällä. Rakastin sitä karttaa ja sanoin, että kun muutan omilleni, tahdon samanlaisen. Kun muuttopäivä tuli, tyyppi ilmaantui ovelleni kartan kanssa. En koskaan unohda sitä lahjaa, se oli ihan mahtava.”

Omat työkalut

”Aviomieheni osti minulle oman työkaluvyön, ja rakastan sitä! Saan remppailla nyt omia juttujani, järjestelmällisellä tavallani.”

Koru, joka lopulta lähti kiertoon

”Paras lahja, jonka ikinä olen saanut, on koru, jonka myin erottuamme. Annoin lahjalle täyden elämän kiertokulun.”

Unelma-auto lelukokoisena

”Poikaystäväni osti minulle pienen leluauton, joka oli unelma-autoni pienoiskoossa. Vain pieni, muovin palanen mutta saatesanat merkitsivät paljon; ”odotan, että saan ajaa kohti tulevaisuutta sinun kanssasi yhdessä.” Se oli todella, todella suloista. En ollut edes tajunnut, että hän oli huomioinut puheeni autosta.”

Merkityksellinen kirja

”Koin urallani vaikeita aikoja ja tyttöystäväni osti minulle kirjan, jossa oli tunnettujen ihmisten saamia hylkäyskirjeitä. Se sai oloni tuntumaan paremmalta ja tunsin, että minua tuetaan myös niinä aikoina, kun en itse välttämättä edes tiedosta sitä.”

Lue myös: Mikä joululaulu olet? Hauska testi paljastaa, millainen joulupersoona olet

Lue myös: 10 asiaa, joihin jouluhullut samaistuvat varmasti - oletko jo kokenut tänä vuonna?

Lue myös: Ensimmäinen joulu kumppanin perheen luona? Vinkit, jotka tekevät vierailusta rennon ja stressittömän

Juttu on julkaistu alun perin 24.12.2019.

Lähde: Bustle

Kilpailut

Uusimmat