Kuva: Shutterstock

Kenen kanssa kemiat kohtaavat parhaiten? Horoskooppi paljastaa yhteensopivimmat seksikumppanit

31.05.2021 22:15 - Emmi Moilanen / emmi.moilanen@bauermedia.fi

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Kesäkuussa tehdään katsaus seksielämään.

Horoskooppien avulla voi tulkita ihmissuhdekiemuroita ja sitä, kenen kanssa kemiat tuntuvat kohtaavan parhaiten. Horoskooppien perusteella tehtyä tulkintaa voi soveltaa myös seksielämän puolelle ja kuukauden horoskooppi paljastaakin sen, kenen kanssa sävelet käyvät erinomaisesti yksiin – myös makuuhuoneen puolella.

Kaksonen (21.5.-20.6.)

Kaksonen on mukavuudenhaluinen, rento ja mutkattomuutta arvostava persoona – myös seksielämänsä puitteissa. Kaksonen hurmaa kumppaninsa flirttailun lisäksi myös huumorillaan, eikä kiusallisia tilanteita pääse merkin edustajien seurassa syntymään.

Yhteensopivimmat kumppanit: oinas, kaksonen, jousimies ja vesimies

Rapu (21.6.-22.7.)

Rapu arvostaa kumppanissa luovuutta ja aistikkuutta mutta tarvitsee ajoittain myös määrätietoisia otteita. Tunneälynsä ansiosta rapu aistii hyvin herkästi myös sen, mitä kumppani tuntuu juuri sillä hetkellä kaipaavan.

Yhteensopivimmat kumppanit: härkä, leijona, kauris ja kalat

Leijona (23.7.-22.8.)

Leijona tunnetaan itsevarmuudestaan ja viehätysvoimastaan – nämä piirteet pätevät myös seksielämän puolella. Itsevarmuudestaan huolimatta leijona kaipaa kumppaniltaan kehuja ja helliä hetkiä, myös sellaisia, jolloin keskitytään vain hänen omaan nautintoonsa.

Yhteensopivimmat merkit: skorpioni, oinas, jousimies ja leijona

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Neitsyt tunnetaan seksuaalisesta vetovoimastaan ja aistillisuudestaan. Merkin edustajat arvostavat esileikkiä, jossa hellän kosketuksen lisäksi myös sanallinen viettelys ottaa vallan.

Yhteensopivimmat merkit: härkä, vaaka, kalat ja kauris

Vaaka (23.9.-22.10.)

Vaa’assa yhdistyvät niin aistillinen herkkyys kuin halu rajumpiinkin otteisiin. Vaaka kaipaa seksikumppaniltaan haastetta fyysisyyden lisäksi myös älyllisellä tasolla, ja tämä tuokin merkin edustajien seksielämään tarvittaessa nopeasti uutta kipinää.

Yhteensopivimmat kumppanit: oinas, kaksonen, leijona ja jousimies

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Skorpionit tunnetaan intohimoisina ja ripauksen salaperäisinä tyyppeinä. Nämä piirteet näkyvät voimakkaasti myös merkin edustajien seksielämässä, ja skorpioni nauttii myös siitä, että saa pitää ohjat omissa käsissään.

Yhteensopivimmat kumppanit: härkä, leijona, skorpioni ja kalat

Kilpailut

Uusimmat