Kuva: Shutterstock

Tuhmien puhuminen on taitolaji - katso miten otat homman tyylillä haltuun

10.06.2021 21:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Tuhmien puhuminen on kiihottavaa, mutta rivouksilla saattaa pahimmillaan latistaa koko tunnelman.

Parhaimmillaan tuhmat puheet voimistavat sekä omaa että kumppanin kiihottumisen tunnetta. Tuhmien puhuminen on kuitenkin oma taitolajinsa, ja rivouksillaan saattaa pahimmillaan jopa latistaa kumppanin tunnelmaa. 

Liki kolmannes kertoo Kaalimato.comin kyselyssä pitävänsä tuhmien puhumisesta. 37 prosenttia sen sijaan jättää puolestaan rivot puheet puhumatta.

– Seksin sanoittaminen ääneen on yksinkertainen, mutta tehokas tapa monipuolistaa seksielämää. Kun tuhmiin puheisiin tottuu, sitä voi käyttää vaikkapa flirttailutapana viestitellessä, kiihottumisvälineenä ennen seksiä tai erilaisiin roolileikkeihin eläytymiseen seksin aikana, Kaalimato.comin seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen neuvoo.

Mutta miten sitten parhaiten pääsee alkuun, jos haluaa ottaa tuhmat puheet osaksi omaa seksielämää? Lavikaisen mukaan kolmella vinkillä pääsee jo pitkälle.

1. Harjoittele tuhmien puhumista ensin mielessäsi. Pohdi, millaiset sanat ja lausahdukset tuntuvat omaan suuhusi sopivilta. Itsevarmuus ja aitous on usein viehättävämpää, kuin ulkoa opetellut ja päälle liimatut vuorosanat.

2. Aloita pienin askelin, jos et ole aikaisemmin puhunut kumppanisi kanssa tuhmia.Tunnustele samalla, millaisen vastaanoton saat puheillesi. Sanavalinnoilla voit helposti muokata sävyä erilaisiin tilanteisiin ja hetkiin sopivaksi.

3. Käy kumppanin kanssa jälkikäteen keskustelua, millaisia tuntemuksia tuhmat puheet herättivät teissä ja millaisia mieltymyksenne olevat. 

Lue myös: Asiat, jotka tulisi aina tehdä seksin harrastamisen jälkeen – Asiantuntijat listasivat 6 tärkeää seikkaa

Lue myös: Intensiivisempi orgasmi helposti - onnistuu sekä yksin että kumppanin kanssa

Kilpailut

Uusimmat